Mazda RX-VISION названа найкрасивішим концепткаром 2015 року

Автомобіль Mazda RX-VISION, блискучий спортивний концепткар, що приводиться в рух роторним двигуном, удостоєний на 31-му Міжнародному автомобільному фестивалі титулу "Найкрасивіший концепткар року".

На церемонії вручення призу були присутні Ікуо Маеда, головний дизайнер Mazda Motor Corporation, Кевін Райс, директор європейського дизайнерського підрозділу Mazda, Жульєн Монтус, директор по дизайну Mazda North America і Норіхіто Івао, дизайнер Mazda.

Цей приз поповнив кількість міжнародних нагород компанії, присуджених за дизайн. Три з них, у тому числі престижний приз Команда року, були отримані на конкурсі автомобільних брендів Automotive Brand Contest у вересні 2015 року.

На отримання нагороди в різних номінаціях у цьому році претендували також Bentley Exp10 Speed 6, Peugeot Fractal і Porsche Mission E.



Концепткар RX-VISION, вперше представлений на Токійському міжнародному автошоу в листопаді 2015 року, втілює неприборканий дух автомобілів Mazda. Новий концептуальний автомобіль компанії увібрав в себе всі достоїнства дизайну KODO – Душа руху. Плавні, хвилясті форми заявляють про динаміку, передньомоторне компонування, задній привід віддають належне багатій історії створення спортивних автомобілів Mazda.

Своєму характерному вигляду, наприклад, низькій лінії капота, автомобіль почасти зобов’язаний компактному роторному двигуну. Не дивно, що шанувальники бренду з нетерпінням очікують початку серійного виробництва автомобіля.

Концепткар RX-VISION демонструється на виставці в Будинку інвалідів (Hôtel National des Invalides) в Парижі до 31 лютого. Нагорода концепткару присуджена за краще втілення креативного дизайну і новітніх тенденцій.

На цьому щорічному Міжнародному автомобільному фестивалі присуджуються нагороди у чотирьох категоріях. До складу міжнародного журі входять представники світу автоспорту, архітектури, моди і дизайну.


Замовляйте по найвигіднішій ціні тут нові і б/у оригінальні запчастини до Mazda, а також до інших популярних марок авто.