Чудо-ручка Sky Wi-Fi Smartpen перетворює рукопис в електронний вигляд

Новий і цікавий гаджет під назвою Sky Wi-Fi Smartpen презентувала компанія Livescribe. Покоління розумних ручок відмінно підійде всім, кому за родом діяльності часто доводиться писати або робити замальовки на папері, а потім переводити їх в електронний вигляд.

Пише вона як звичайна ручка, правда звичайний блокнот у даному вигляді не годиться, потрібен спеціальний папір, що входить в комплект поставки. Він має електронні маркери, що слідкують за рухами ручки.

А якщо ви не дуже довіряєте всім оцим новомодним електронним гаджетам, на сайті Канц Маркет можна замовити відмінної якості традиційні паперові блокноти, офісний папір, гелеві, кулькові ручки, олівці і безліч інших канцелярських товарів.



Чудо-ручка запам’ятає кожне написане вами слово, або замальований графік, після чого сама перетворює його в електронний вигляд, і зможе передати по бездротовій мережі Wi-Fi на персональний комп’ютер або мобільний пристрій. Крім того, ручка автоматично записує і аудіо, що дозволяє доповнити рукописний текст своїми коментарями, зауваженнями або просто послухати, про що йшла мова під час його написання.

Приємним доповненням буде інтеграція гаджета з сервісом нотаток Evernote. Багатьом користувачам інтернету вже знайомий цей онлайн-сервіс — ряд додатків для різних платформ, призначених для збереження, синхронізації і пошуку нотаток, у тому числі текстових записів, веб-сторінок, списку завдань, переліку покупок, фотографій, картинок, електронної пошти і т. д. Власне, завдяки цій взаємодії, весь текст та аудіо матеріали будуть поміщені в хмарне сховище.

Отримати доступ до них можна буде моментально і з будь-якого пристрою. У разі ж відсутності звязку з мережею не варто хвилюватися, адже ручка має власну память, і при першому же сигналі Wi-Fi, відразу передасть збережені дані на Evernote.

Ціна на різні моделі електронної ручки Sky Wi-Fi Smartpen варіюється від 169$ до 249$ в залежності від технічних параметрів і комплектації.