Найбільш очікувані авто 2016 року

У 2016 році на ринок вийде безліч цікавих моделей авто. Серед них будуть як неймовірно дорогі моделі, так і цілком доступні. Деякі з машин поки не були представлені широкій публіці, що, втім, не робить їх менш бажаними для автолюбителів.

Поставки Bugatti Chiron (фото зверху) заплановані на останні місяці 2016 року. Нова модель лінійки стане ще швидшою, крутішою і “злішою”. Ось тільки коштує вона недосяжні 2.4 мільйона доларів. Втім, вже замовили цей автомобіль більше 100 осіб. Автомобіль є ексклюзивним, є дані про те, що його двигун вичавить до 1 500 кінських сил. Виробник запевняє у бездоганній надійності цього авто, втім навіть якщо і щось зіпсується у ньому, то, думається на  automania.com.ua можна буде придбати необхідні запчастини.

Було обіцяно, що Acura NSX вийде на ринок в 2016 році, проте пізніше почали з’являтися чутки про те, що машина вийде в 2017 році. Нову модель NSX чекають вже більше 10 років. Очікується, що вона буде виконана в кращих традиціях свого предка родом з 90-х років минулого сторіччя. Про технічні складові відомо вкрай мало, проте раніше повідомлялося, що машина буде обладнана гібридною трансмісією і двигуном на 537 «конячок».



Новенький Mercedes-Maybach Pullman, вихід якого очікується в найближчі кілька місяців, стане другою спробою виробника випустити інноваційний автомобіль S-класу. Було обіцяно, що Pullman виведе лімузини на принципово новий рівень якості, комфорту і безпеки.


 


Мабуть, найбільш «сексуальний» автомобіль 2016 року – це Alfieri Maserati. Машина має вже дуже скоро вийти в продаж. Само собою цей «апарат» буде далеко не найдешевшим на землі. Втім, все, що варто сказати про цю машину: «Shut up and take my money!».


 


Електромобіль Tesla Model X чекають і хочуть. Адже справа не тільки в тому, що Model X це перший «масовий» дійсно електричний автомобіль. Справа ще й у тому, що виглядає новинка дійсно круто. У цій машині продумано буквально все! Єдиним недоліком цієї «масової» моделі, звичайно ж, можна вважати її ціну.