Принтер-газонокосарка Grass Printer: художні твори на зеленому газоні

Багато хто з нас хотіли б мати гарний сад і доглянутий газон біля будинку. Адже людям хочеться, перебуваючи на дачі, не тільки займатися городом, а й відпочивати і насолоджуватися красою природи. Для того щоб вигляд дачної ділянки доставляв задоволення, потрібно добряче фізично потрудитися. Але в наше століття високих технологій навіть догляд за дачною ділянкою виходить на новий, інноваційний рівень.

Тепер вже не потрібно витрачати цілі дні для того, щоб очистити ділянку від трави або скосити її. Сьогодні для цього є новітня розробка, яка допоможе зробити процес догляду за газоном захоплюючим, а сам газон красивим і неповторним.

Винахідники з Південної Кореї представили на конкурсі Red Dot перший у світі принтер-газонокосарку.

Red Dot Design Award є авторитетною нагородою в області дизайну. Вона присуджується європейським Центром дизайну землі в Ессені. Ця нагорода присуджується дизайнерам, а також компаніям-виробникам за високу якість і видатні досягнення в дизайні товарів широкого вжитку.

Так от, серед фіналістів цього світового конкурсу, справжнім хітом стала Grass Printer (газонокосарка-принтер), яку представляли вчені з Південної Кореї. Ця розробка виходить за рамки ординарної ідеї стрижки газонної трави.



Інноватори - професор До Хан Янг, Кім Хв і Чон Хун Ку Хі створили роботизовану газонокосарку, яка може створювати на газоні різноманітні об’ємні зображення і тексти. Відразу на розум приходять знамениті круги на полях, які, нібито, залишають НЛО при посадці на землю. Завдяки принтеру-газонокосарці, люди зможуть прикрасити свої заміські ділянки будь-яким зображенням або написом. Для цього потрібно всього лише завантажити проект в комп’ютер машини за допомогою сенсорного екрану і газонокосарка самостійно постриже траву у відповідності з тим малюнком, який ви представили.

Цей принтер-газонокосарка працює лише в межах тієї зони, яка позначена маркерами-датчиками. Леза в машині набагато менше, ніж у звичайній газонокосарці, що дає можливість створювати деталізовані зображення. Спеціальний механізм руху лез по вертикалі дає можливість принтеру-газонокосарці стригти траву на різній висоті. Це дозволяє створювати по-справжньому чудові художні об’ємні зображення.


Якісні, різних видів  газонокосарки, а також безліч іншої техніки, інструментів для вашого саду і городу пропонує інтернет-магазин sadovoy.com.ua.