Постіль для маленької принцеси Princess Duvet Cover

«Маленька принцеса», «мамина і татова красуня» – саме так багато хто з батьків називають своїх підростаючих донечок: милих маленьких щебетушок, що обожнюють казки про принців і принцес. І мріють – наяву чи уві сні, щоб колись одягнути вбрання справжньої принцеси: шикарне, з пишним криноліном, прикрашене трояндами...

І якщо наяву такий наряд може виявитися не надто практичним – приміром, побігати з подружками в ньому навряд чи буде комфортно, то можна вибрати щось більш зручне і оригінальне. Наприклад, комплект постільної білизни для маленької принцеси Pretty Princess Duvet Cover.

Набір, що з’явився недавно в онлайн-магазині голландсько-португальського бренду SNURK, виготовлений з білої бавовняної тканини і не має якихось особливих переваг, за винятком оригінального оформлення. А саме, надрукованого на зовнішній поверхні підковдри зображення чарівного світло-рожевого бального плаття: саме такого, в якому будь-яка дівчинка відчула б себе принцесою.

До речі, подивіться тут постельные комплекты Киев, вони не менш красиво оформлені, матеріал найвищої якості, з ними сон буде суцільним задоволенням!



Малюнок сукні на підковдрах доповнюється зображенням діадеми на наволочці – для повноти оформлення. Ну а все разом це покликане привернути увагу юної леді і спростити її укладання в ліжко: адже гіперактивній дитині буває так складно пояснити, що вже вечір і пора відправлятися спати.

І якщо поїздка в справжній Діснейленд дозволить дівчинці відчути себе принцесою всього на пару годин, то подібна постіль - кожен вечір. Адже в ній можна комфортно розміститися і відпочити – майже в королівському вбранні. Ну хіба можуть у такий ліжку не приснитися казкові сни про замок і принца на білому коні? Особливо якщо перед сном почитати казку про Попелюшку або Білосніжку, якщо батьки зайняті і не можуть бути поруч.

Знайти оригінальну постільну білизну для маленької принцеси можна в онлайн-магазині виробника в декількох варіантах розмірів, одно - або двоспальне. А от ціна за дизайнерську роботу, на жаль, досить висока: вона починається з 60 євро за найменший комплект з підодіяльником розміром 140х220 см і закінчується 110 євро за двоспальний набір з двома наволочками і підодіяльником розміром 240х220 см.