Золото World of Warcraft: для чого потрібне, і де придбати?

Якщо ви – затятий фанат онлайн-ігор, то напевно знаєте, наскільки важливо для кожного гравця підтримувати запас грошей у своїх персонажів. Особливо зростає в цьому потреба після того, як виходять великі доповнення, як це нещодавно сталося з ігровим світом World of Warcraft.

Кожен хоче придбати для себе нові корисні речі, зброю і спробувати “покрафтити” з нових матеріалів. Саме такі періоди змушують ігроманів шукати будь-яку можливість купити золото wow, причому якомога дешевше. І кмітливий завсідник World of Warcraft не упустить можливості підзаробити на цьому.


Кому потрібно ігрове золото wow?

Для того щоб почати торгувати ігровою валютою, потрібно спочатку дізнатися, кому найбільш потрібне золото wow і хто готовий заплатити за нього цілком реальними банкнотами.

Перша група бажаючих віддати свої гроші – це новачки. Вони ще слабо розбираються в тонкощах ігрової механіки, але хочуть бути як всі (а іноді – неодмінно крутіше). Саме вони постійно пишуть в чат що-небудь начебто: «Терміново купуємо золото wow на такому сервері». Але серед авторів таких вигуків мало коли можна знайти більш-менш адекватну людину. Та й для того, щоб в wow безпосередньо продати золото і не бути обдуреним, треба володіти неабияким даром переконання і інтуїцією.

Друга велика група – це гравці, які присвятили грі практично весь свій час і пішли у віртуальний світ з головою. Для них wow, де купити золото простіше, ніж заробити в реальному житті, є віддушиною від сірих буднів реальності, і цього самого золота їм постійно не вистачає. Звичайно, адже треба купити собі і своїм товаришам хорошу екіпіровку, щоби вижити у цьому світі


Як може відбувається купівля золота в wow?

Першим шляхом є знаходження клієнтів самостійно – через особисті контакти та спеціальні форуми. Але таким чином продати золото і не залишитися в дурнях може хіба що людина, яка має за плечима великий досвід. На жаль, в мережі повно шахраїв, готових поживитися за рахунок тих, хто ще не знає, як зазвичай проходить продаж золота wow.

Якщо ви хочете, щоб у вас швидше відбувся продаж, золото краще збувати за допомогою спеціальних сервісів, що займаються контентом з різних ммо. Тут ви зможете отримати гідну оплату за вашу працю – причому, навіть не обов’язково шукати клієнта. Такі системи із задоволенням співпрацюють з гравцями, купуючи золото wow і інших ссавців за пристойними цінами.

Якщо ж ви вирішите, що краще самостійно знайти покупця і спробувати отримати більше, то знайте: купівля золота в wow за схемою «гравець - гравець» тут не заборонено. Більш того, на більшості подібних сайтів можна навіть замовити послуги гаранта, який зведе на нуль можливість «кидка» з боку потенційного покупця.