Відпочинок і оздоровлення у Моршині

Моршин – місто, що славиться своїми цілющими мінеральними джерелами. З часу побудови першого санаторію – а сталося це в 1878 році – кожен сезон сюди приїздять на відпочинок тисячі людей. Сучасна різноманітність лікувальних закладів дозволяє людині вибрати санаторій в Моршині з ідеальними для себе умовами проживання та оздоровлення власного організму. Можна розглянути кілька курортних закладів, що пропонують місця для відпочинку.

Санаторій «Моршинський»

Вважається одним з найбільш популярних у своєму роді, адже, крім спектру лікувальних процедур, гостям пропонуються прогулянки по закритій паркової території санаторію, широкий вибір 1-, 2 - та 3-місних кімнат і смачне дієтичне харчування.

«Моршинський» знаходиться майже в центрі міста, зовсім близько від центрального бювету. Цілющий потенціал санаторію величезний: пацієнтам пропонується список з 109 процедур – і фізіотерапевтичні і бальнеологічні. Спеціалізація закладу – зцілення органів травлення і дихання, неврології, гінекології і урології, серцево-судинної та ендокринної систем. На території «Моршинського» розташовані спортивні майданчики, спортивний, тренажерний та танцювальний зали, кафе-бар, бібліотека, сауна. Відпочиваючі можуть скористатися додатковими платними послугами – екскурсіями по місту або мальовничих околицях, а також трансфертом.


Пансіонат «Одеса»

Заклад лікувального типу облаштовано за всіма європейськими стандартами, що гарантує відмінний відпочинок. Пансіонат невеликого розміру – на п’яти поверхах розташовуються 25 номерів, обладнаних холодильниками, телевізорами, окремими ванними кімнатами та балконами. Тим, хто приїхав сюди не тільки відновити сили, але і поправити здоров’я, варто пройти огляд лікаря і скористатися кількома видами лікувальних комплексів: мінеральними ваннами з різними наповнювачами, дарсонвалізацією, масажем та іншими послугами. Користування цими можливостями, що доповнюється триразовим дієтичним харчуванням, входить у вартість проживання в пансіонаті.


Готель «Оберіг»

Невеликий чотириповерховий готель може запропонувати своїм гостям двадцять затишних номерів, оснащених всім необхідним для комфортного проживання. Готель побудований в центрі Моршина, а зовсім поруч з ним знаходиться бювет зі знаменитою мінеральної водою.

«Оберіг» розрахований на проживання сімей з дітьми, надаючи можливість людям всіх віків займатися зеленим туризмом. Відвідувачам готелю надаються додаткові послуги, наприклад, прання і прасування одягу, для них відкриті галокамера (соляна печера), масажний кабінет на базі СПА-салону і тренажерний зал, розважальний комплекс для дітей, кафе, бари і ресторани з дієтичним асортиментом.