Prahran Hotel: креативний паб з бетонними трубами

А ви пробували пити пиво в бетонних трубах? Спробуйте. Самі ж "вишукані" бетонні труби, до речі, дуже розташовують до відпочинку за кухлем пива, і чекають Вас хоч сьогодні сьогодні в австралійському Мельбурні.

Нещодавно відремонтований Prahran Hotel, розташований в Мельбурні, Австралія, не слід плутати з готелями Tube Hotel в Мексиці, чи Das Parkhotel у німецькому містечку Оттеншайм, про який ми недавно вас знайомили. Хоча вони всі характеризуються використанняи гігантських бетонних труб у своїй архітектурі, готель Prahran насправді не готель, а паб. Ну, просто захотіли власники назвати свій заклад готелем, і все тут!



Отож, місцеву архітектурну студію Techne якось попросили продумати фасад і концепцію дизайну прилеглих до пабу приміщень. Проект передбачав знесення старих будівель на користь двоповерхової будівлі з центральним внутрішнім двориком. Нещодавно завершений ремонт приніс з собою творче використання 17 залізобетонних водопропускних труб, які зараз вбудовані в фасад будівлі, внутрішній сад і обідні кабінети. Використання труб не тільки надає реконструйованому пабу ефектності і сучасності, але також пропонує своїм відвідувачам великі вікна-ілюмінатори і усамітнення під час обіду всередині кабінетів.



Особливістю інтер’єру пабу став відкритий засклений двір з “завислими в повітрі” грядками, зробленими з половинок бетонних труб, і стіна з бетонної плити з висячими на ній рослинами. Схожий на промисловий дизайн інтер’єр пом’якшує дерев’яна обробка труб, стендів, столів і центральних мостин, які були зроблені з переробленого каучуку.



Особливістю бару стала барна стійка, складена з труб і елегантні підвісні світильники, в тон бетону. Протягом дня, завдяки трубам у фасаді, внутрішній простір будівлі наповнюється великою кількістю природного світла, що робить його відмінним місцем для обіду після ділових або дружніх зустрічей, забезпечуючи при цьому нові емоції від порівняння Prahran Hotel з бетонних кілець зі звичними темними і тужливими пабами.

Якісні бетонні кільця різної довжини, товщини і діаметру рекомендую придбати в інтернет-магазині «АктиВЕН». Якість гарантована, ціни помірковані, а тим більше можна попасти на суттєві знижки!