Парасолька в чохлі Kjaro залишить підлогу сухою в дощову погоду

Парасольки – незамінний аксесуар у дощову погоду. Вони пропонуються сьогодні в незліченних варіаціях моделей в оригінальному дизайнерському оформленні. І навіть з електронними чіпами, що дозволяє відстежувати місцезнаходження парасольки, якщо вона була випадково забута де-небудь. При цьому переважна більшість парасольок має один і той же недолік: стікаючі з конструкції краплі води, коли з вулиці доводиться заходити в приміщення.

При сильному дощі такі краплі іноді утворюють цілі струмочки, і це не дуже добре, коли потрібно увійти в магазин, готель, а особливо в переповнене метро в годину пік: недовольство оточуючих, а особливо прибиральників, і іншого персоналу вам гарантовано.

Цікаве рішення проблеми запропонував італійський дизайнер Анджело Вадруччіо (Angelo Vadruccio), засновник стартапу Kjaro. У розрахунку на міських мандрівників, людей активних і що проводять багато часу поза домом навіть у дощову погоду, він розробив оригінальну конструкцію чохла для парасольки.

Анджело оснастив чохол мініатюрним резервуаром, який збирає краплі з парасольки, коли потрібно увійти в приміщення з дощової вулиці. І пізніше дозволяє легко видалити зібралася воду простою маніпуляцією – поворотом круглої кришки. Він буде доречним з чудовими парасольками Doppler з інтернет магазину zonty.com.ua, щоправда тільки зі складними варіантами.

З чохлом Kjaro можна спокійно входити в метро, кафе, ресторан чи будь-який інший заклад навіть за умови сильного дощу не боячись залишити мокру доріжку за своєю парасолькою. Остання в складеному стані легко поміщається в водонепроникний чохол. І також легко витягується звідти при необхідності, дозволяючи швидко видалити дощову воду, що зібралася з парасолі.



Свій чохол дизайнер оснастив карабіном з ремінцем для закріплення на сумці, рюкзаку або інших аксесуарах, і довгим тонким ременем з можливістю носити парасольку на плечі. В якості матеріалу для його виготовлення задумано використовувати міцний текстиль з водонепроникним просоченням. Або, в кращому варіанті, натуральну шкіру.

При цьому мінімальна вартість такої парасольки з чохлом починається від 55 євро + доставка. А максимальна, з чохлом з натуральної шкіри, з також оббитою шкірою дерев’яною ручкою парасольки і вигравіруваними зверху ініціалами власника, складає 250 євро. Цікаво, чи багато знайдеться бажаючих замовити парасольку за таку ціну?