McLaren розсекретив свою нову модель 570GT

Днями McLaren представила свій, за словами представників компанії, "найбільш практичний і комфортний" суперкар, який отримав назву 570GT (Gran Turismo). Він став третім представником лінійки Sport Series після купе 570S і 540C.

McLaren 570GT відрізняється від стандартної версії моделі інший дахом і переробленою задньою частиною кузова, де з’явилася відкидна скляна панель. Вона закриває 220-літрове багажне відділення, розміщене позаду кабіни суперкара. У передній частині купе також розташований відсік, в якому можна перевозити до 150 літрів вантажу. Таким чином, загальна місткість багажників новинки склала 370 літрів. McLaren 570GT отримав затемнений панорамний дах зі звукоізоляцією і покриттям, поглинає сонячну радіацію.



Жорсткість пружин зменшилася на 15 і 10 відсотків спереду і ззаду відповідно заради більш комфортної їзди по нерівних поверхнях. Модифікації зазнали стабілізатори поперечної стійкості, а також були змінені налаштування електроніки, що відповідають за роботу адаптивних амортизаторів. При цьому підвіска зберегла три режими роботи: Normal, Sport і Track.

Передаточне відношення електрогідравлічної системи рульового управління зменшилася на два відсотки. Карбон-керамічні гальмівні механізми, що входять в стандартне оснащення 570S, замінили залізно-алюмінієвими аналогами.

Маса McLaren 570GT становила 1350 кілограмів, що на 37 кілограмів більше, ніж важить купе 570S. Новинка отримала покришки Pirelli P Zero, які були спеціально модернізовані заради зниження рівня шуму в салоні.

«Суперкар на кожен день» буде пропонуватися з шкіряним салоном, а також з рульовою колонкою і сидінням з електричними регулюваннями. Це, і багато іншого забезпечує ідеальний комфорт і безпеку. Звичайно ж, таке розкішне авто потребує надійного страхування, і цьому контексті хочеться порекомендувати компанію http://kraftspb.ru/, зі страховим полісом якої ви і ваш автомобіль будуть почуватися набагато впевненіше.



McLaren 570GT оснащений тим же 3,8-літровим восьмициліндровим твін-турбо мотором, що розвиває 570 кінських сил і 600 Нм крутного моменту. Першу «сотню» новинка набирає за 3,4 секунди, а розгін до 200 кілометрів на годину займає 9,8 секунди. Це на 0,2 і 0,3 секунди повільніше 570S відповідно. Максимальна швидкість склала ті ж 328 кілометрів на годину.

Прем’єра новинки відбудеться в березні на Женевському автосалоні. Ціни на суперкар будуть починатися від 154 тисяч фунтів стерлінгів (від 214,6 тисячі доларів). У 2017 році сімейство суперкарів McLaren Sport Series поповниться модифікацією з відкритим кузовом.