Замість взуття - наклейки на п’яти Footstickers

Незручне взуття - найгірше покарання для тих, хто бездумно фанатично слідує моді, не шкодуючи своїх пальців і п'ят. Причому незручне - не значить дешеве. Зараз існує безліч неймовірних моделей дизайнерських туфель, які позбавлені абсолютного комфорту, і далеко не кожна леді наважиться ризикнути взутися в них і вийти в люди, оскільки такий вихід може стати навіть фатальним.

Щоб не мучити жінок необхідністю сковувати ступні хоч і красивою, але спричиняючою неабиякі фізичні страждання взуттям, дизайнер Frieke Severs з Нідерландів придумала альтернативний варіант: наклейки на ступні Footstickers.

Це м’які прогумовані наклейки, які, залежно від моделі, клеяться або на всю ступню, або покривають окремі її частини - пальці і п’ятки, і дарують людині таке відчуття, ніби вона ходить босоніж. І ніякого ефекту скутості, який іноді виникає у стильних, але вузьких туфлях.

А от чим саме клеяться до шкіри ці штукенції, невідомо, ось тут http://spirit-spray.com/vremennye_klei/vremennyy_kley.html ви знайдете інформацію про клей тимчасової фіксації Spirit 5, можливо і для цих цілей він підійде.


Footstickers не врятують ноги від холоду і не вбережуть їх від дощу. Зате позбавлять від необхідності взувати кросівки, кеди або бальні туфлі, займаючись танцями або спортом. Ну і, зрозуміло, для літніх прогулянок-пробіжок Footstickers теж незамінні.

“Хочеться побігти, а потім злетіти!” - саме так описують свої відчуття ті, хто випробував на собі тестові диво-наклейки Footstickers. І ніяких спітнілих, смердючих ніг!

Розроблено поки що три варіанти Footstickers: для занять йогою (з мінімальним покриттям ступні), для танців (з частковим покриттям ступні і максимальним захистом від ковзання), і для легкої атлетики (з потовщеною п’ятою, щоб захистити її під час стрибків, і максимальним покриттям ступні).

В подальшому автор планує розширити асортимент продукції, а крім того, виготовляти Footstickers за індивідуальними замовленнями з допомогою 3D-сканування ноги клієнта і підгонки наклейок з розрахунку індивідуальних особливостей будови ступні.