Чим здивує Свято Шоколаду у Львові?

З 4 по 8 березня Львів перетвориться в "найсолодше" місто України. У ці дні тут відбудеться XX Національне Свято шоколаду.

Минулого разу львів’яни та гості Львова в пух і прах розкритикували захід. Нібито організатори перетворили фестиваль в торговельну площадку для підприємців. До того ж, відвідувачам заходу не вистачило нових атракцій та розваг.

Прийнявши невдоволення гостей до уваги, на цей раз організатори Національного Свята шоколаду пообіцяли багато цікавого.

А ще хочеться порадити екскурсії по Львову від туроператора Капітолій, яскраві незабутні враження гарантовано!



Організатори солодкого фестивалю взяли до уваги і те, що в ці дні “по сусідству” з святом буде проходити Матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок. І вирішили підтримати шахову тему на фестивалі шоколаду. Спеціально до ювілейного свята з тонни шоколаду створять величезну фігуру шахового “коня”. А на традиційному святковому шоколадному столі всі десерти будуть чорно-білими, як шахові фігури.

Ще однією новинкою ювілейного фестивалю стане відкриття інтерактивного Музею шоколаду. Тут відвідувачі дізнаються все про історію шоколаду, про те, з чого і як роблять ласощі. До речі, кожного гостя при вході в Музей зустрічатимуть маленькі шоколадні ведмедики - охоронці солодких таємниць.



Нові атракції на святі – це добре, але і старі давно полюбилися відвідувачам фестивалю. Вже за традицією, з першого дня свята і до самого його закінчення буде працювати Галерея скульпторів, на якій талановиті львівські художники на очах у відвідувачів будуть створювати шоколадні скульптури найрізноманітніших форм і розмірів.

Для наймолодших відвідувачів фестивалю знову відкриє свої двері “Дитяча шоколадна країна”, в якій буде місто з шоколадними будівлями, солодка залізниця. Дітлахи зможуть не тільки вдосталь награтися, але і прийняти участь у виготовленні солодощів.