Hug Me — одяг, який вас обіймає

У сучасному світі віртуального спілкування все менше місця залишається для людського тепла і ніжності «живих» зустрічей. Навіть справжні чоловіки можуть відчувати себе самотнім і загубленим. Адже все, що потрібно — це любов!

Випускник London College of Fashion дизайнер Si Chan пропонує молодим людям розтанути в обіймах комфортної і затишної обіймаючої куртки колекції Hug Me (Обійми мене). Яскраві соковиті кольори, м’яка якісна набивка і безліч декоративних обіймаючих рук об’єднують верхній одяг і рюкзаки невеликої колекції, в якій є піджаки, куртки-бомбери і пуховики. Руки покликані ще більше підкреслити головний посил колекції, дарувати відчуття спокою, захищеності і тепла. Кожна обіймаюча куртка виглядає дуже екстравагантно і незвично, мабуть, не кожну річ можна просто так одягнути на вулицю.

А от демисезонная куртка, яку можна придбати на sharovar.com, хоч і не має “обіймаючої” атрибутики, втім виглядає досить стильно і комфортно.



Дизайнер так окреслив головні ідеї колекції: «обійми», «зв’язок», «любов», «спілкування», «інтерес», «тепло», «веселощі», «дитинство» і «щастя». М’ягконабивні руки символічно відображають ці поняття, яких так не вистачає сучасній людині. Завдяки об’ємній набивці і яскравому забарвленню, обіймаюча куртка ще нагадує дитячі іграшки. Ця асоціація за задумом Si Chan повинна подарувати нам відчуття дитячої радості і безтурботності.

Колекція також є автобіографічною, в моделях представлені історії взаємин, досвід самотності і сенс буття дизайнера. Який спосіб про що свідчить — вирішувати глядачам. У будь-якому випадку, обіймаяча куртка, піджак і рюкзак колекції Hug Me викликає тільки позитивні емоції і посмішку, а це вже немало!