Шоколадний бікіні для Міс Франція

Тема шоколаду і оригінальних виробів з нього практично невичерпна. Ще однією її сторінкою став оригінальний купальник бікіні, продемонстрований колишньою Міс Франція Сінді Фабр (Cindy Fabre) на відкритті щорічної міжнародної ярмарки шоколадної промисловості Salon du Chocolat, що проходив цього разу у французькому місті Екс-ан-Прованс (Aix en Provence).

Ідеєю бікіні, виконаного в гладіаторському стилі, стало те, що воно зроблений майже повністю з шоколаду. На його створення пішло більше 300 цукерок – шоколадних сердечок, трюфелів, плиток і карамелі з шоколадною начинкою. Крім того, в костюм Сінді увійшов шоколадний браслет з масивного бруска, виконані з шоколаду пір’я для зачіски і навіть покриття для взуття – яке теж декоровано шоколадом.



Дизайн шоколадного костюма був розроблений стилістом Бенджаміном Брасом (Benjamin Brass). Створювати же солодкий наряд доручили місцевій кондитерській компанії Puyricard. Щоправда, під шоколадне бікіні моделі довелося одягнути білизну – це й зрозуміло, оскільки шоколад має властивість танути при температурі тіла. Знадобилося це і під час зйомок: заради все того ж захисту костюма в приміщенні, де проводилася рекламна зйомка, підтримувалася досить низька температура.

Ну а позувала Сінді Фабр на тлі каструль, мисок і тазиків – посуду, що традиційно використовується при виготовленні шоколаду і цукерок.

Модель Сінді Фабр є 51-й Міс Франція і отримала цей титул в грудні 2004 року, забравши звання першої красуні країни у Летиції Блегер (Latitia Bléger). В наступному році Сінді представляла Францію в конкурсах на титул Міс Всесвіт і Міс Світу (Miss Universe і Miss World).

Завидна наречена! Якби взяла участь у популярному шоу холостяк 6 Украина, то точно би стала обраницею головного героя.



А ось ще не один «смачний» виріб було продемонстровано в жовтні позаминулого року на паризькому шоколадно-модному шоу Salon du Chocolat, що проводиться вже в 17-й раз. На ньому можна було оцінити сексуальний бра з шоколадного пудингу з кремом і двома вишеньками, і їстівну сукню з солодощів, продемонстровану моделлю Карін Феррі (Karine Ferri).

Остання буквально розсипалася незабаром після того, як модель вийшла на подіум. Залишається тільки відповісти на запитання: «Ну і коштувало воно зусиль і часу, витрачених на створення смачних, але таких недовговічних нарядів?»