Apple презентує новий смартфон і планшет 15 березня

Компанія Apple має намір представити нові моделі смартфона iPhone і планшетного комп'ютера iPad на презентації, яка відбудеться 15 березня, а в продаж вони надійдуть вже 18 березня. Про це повідомив у п'ятницю мережевий ресурс 9to5Mac, що спеціалізується на технічних новинках.

Як зазначає джерело, мова йде про смартфон iPhone 5se з дисплеєм діагоналлю 4 дюйми і планшет iPad Air 3. Найімовірніше, можливості попереднього замовлення новинок не буде. Треба зазначити, що подібний підхід є для компанії Apple незвичайним. Найчастіше її нові пристрої надходять у продаж протягом одного-двох тижнів після їх презентації, і, як правило, доступне попереднє замовлення через інтернет.

Повідомляється, що iPhone 5se призначений для тих шанувальників продукції Apple, які хотіли б придбати більш потужний смартфон, але менший за розміром, ніж iPhone 6s і iPhone 6s Plus. У їх дисплеїв діагоналі відповідно 4,7 дюйма і 5,5 дюйма. За розміром iPhone 5se буде практично таким же, як iPhone 5s, при цьому він буде потужнішим. Пристрій представлять в чотирьох кольорах: золотом, рожевому, сріблястому і сірому.

Щодо Air iPad 3, то цей планшет буде підтримувати цілий ряд різних аксесуарів від Apple. Він буде відрізнятися від попередньої моделі в тому числі більш досконалою камерою, що дозволяє робити більш яскраві фотографії.

А щоб забезпечити додатковий захист від фізичних пошкоджень, тут http://monkeyshop.com.ua/category/chehli-dlya-planshetov/apple/ можна придбати стильні оригінальні чохли.

А вже 22 березня компанія Apple може представити нові ноутбуки MacBook Air і MacBook Pro.

Основними нововведеннями стануть процесори Intel Skylake. Нагадаємо, актуальні нині моделі були представлені рік тому і ґрунтуються на процесорах Intel Broadwell. Технологію Force Touch апарати MacBook Pro отримали в минулому році, так що, можливо, в цьому її отримають і нові моделі Air.

Одне з джерел стверджує, що Apple на цей раз представить одразу три моделі MacBook Air з екранами діагоналлю 12, 13 і 15 дюймів. Крім того, на прийдешньому заході, як очікується, анонсують новий 4-дюймовий смартфон iPhone і планшет iPad Pro з екраном діагоналлю 9,7 дюйма.