Кращі фотографії Sony World Photography Awards 2016

Міжнародний конкурс Sony World Photography Awards визнаний одним з головних конкурсів фотографії, в якому на сьогоднішній день беруть участь професіональні фотографи і аматори з багатьох країн світу. Кожен рік організатори проводять кілька конкурсів, намагаючись відкривати все нові і нові таланти в цій сфері.

Фотоконкурс Sony World Photography Awards проводиться організацією World Photography Organisation спільно з японською компанією Sony. Перша церемонія вручення нагород переможцям відбулася в 2008 році в Каннах, а з 2011 року захід перебрався в Лондон, де відбуватиметься і в цьому році.

Роботи на конкурс приймаються до 1 травня 2016 року. У цьому році на Sony World Photography Awards було надіслано рекордна кількість робіт — 230 103 з 186 країн світу. Нижче представлені деякі з найбільш вражаючих фотографій, які потрапили в офіційний шортлист конкурсу. І хоча офіційні переможці конкурсу будуть оголошені лише 21 квітня, ми не здивуємося, якщо ці світлини опиняться серед кращих.

Деякі люди досить хоробрі, щоб пірнути в холодні води біля полярних берегів, але фотограф і дайвер Олександр Семенов продовжує вивчати підводний світ, щоб знайти цих фантастичних архаїчних істот (фото зверху).

Маттіас Хангст з Німеччини знімав виступи жіночих команд з синхронного плавання на чемпіонаті світу в Казані.


Аттіла Балог з Угорщини сфотографував неймовірний таємничий Ларунг Гар — будинок 40 тисяч буддійських ченців в китайській провінції Сичуань.


Цей знімок був зроблений Хайрулом Ануаром Чє Ані з Малайзії під час фестивалю Меласті на Балі.


 

Люсі Ніколсон з Великобританії вивчала посуху в Каліфорнії в кінці 2015 року.


Давні традиції боксу в Гані настільки зачарували німецького фотографа Патріка Синкеля, що він відправився в Бокум — батьківщину багатьох чемпіонів світу з боксу.


 

Інститут реабілітації Чиказької адаптивної спортивної програми найняв Роба Грегорі із США сфотографувати баскетбольну команду візочників RIC Hornets.


 

Стефані Сінклер з США супроводжувала працівників зоопарку Ringling Bros., які живуть в поїздах 44 тижні в році.


 

Туго Чен сфотографував рибалку, плаваючого на човні серед бамбукових лозин, встановлених для аквакультури у берегів південного Китаю.



Вашему вниманию צילום אירועים - Торжественная фотосъемка на иврите замечательные фото, отличный подарок себе и своїм близким о самых важных и прекрасных мгновениях жизни!