Золотий кальян від London Shisha Company

«London Shisha Company» - це британська фірма, яка днями представила світу дві моделі ексклюзивних кальянів. Як запевняють у компанії, ці пристрої можна без перебільшення прирівняти до справжніх творів мистецтва.

Не знаєте, де знайти хороший подарунок другові? Тоді раджу заглянути до інтернет-магазину http://kln.com.ua/, тут ви знайдете оригінальні маленькі кальяни, а для творчих осіб чудово підійдуть картини для малювання по номерам і набори для вишивки бісером.

Перша модель – Solaris. Для її декорування взяли золото 999 проби. Друга модель – це імітація справжнього північного сяйва. Кожна людина може купити пристрій в одному з декількох колірних оформлень (зелений, червоний, синій). Виробництво скла здійснювали вручну. Не ясно, скільки будуть просити за виріб, але можна вже зараз подати заявку на виготовлення.



Взагалі, у світі багато людей, які купляють кальян не для того, щоб використовувати його за призначенням, а щоб зробити інтер’єрне рішення розкішно-ексклюзивним і закінченим, причому вони готові не скупитися на купівлю декоративного кальяну, і за нього захмарну ціну.

Так, наприклад, у світі існує бренд Desvall (Швеція). У ньому працюють найкращі майстри, які можуть перетворити звичайний кальян у твір мистецтва. Колекційні пристрої для куріння робляться під замовлення, не випускаючи ніколи величезними тиражами. Якщо є бажання і кошти, можна купити і золотий кальян.

При створенні кальянів використовують технології, які перевірені часом, а також розробки в цій галузі, до яких прийшли самостійно. До прикраси корпусів залучають ювелірів, які працюють з такими матеріалами, як золото, срібло, а також виконують різьблення по слоновій кістці і рогу північного оленя.

Колекціонери замовляють свій власний дизайн для пристрою, значить, вони можуть розраховувати на те, що він буде існувати в єдиному екземплярі. А щодо ціни, то вона може сягати 100 тис. доларів, а то і більше!