Розетка нового покоління: зручно для дорослих, безпечно для дітей

Розетка – річ, яка є в кожному житловому, офісному і навіть виробничому приміщенні. З одного боку вона давно стала річчю необхідною і пересічною, а з іншого - є постійним джерелом дискомфорту й небезпеки. Але схоже, з новою інноваційною розробкою ці проблеми якщо і не повністю залишуться в минулому, то значно зменшаться.

Зараз у сучасній домівці така величезна кількість всіляких побутових приладів і гаджетів, що дуже часто розеток, які передбачили будівельники, виявляється вкрай недостатньо. Найбільш очевидним вирішенням цієї проблеми можуть бути мережеві фільтри, однак вони, найчастіше стають джерелом додаткових проблем в області комфорту і пожежної безпеки. Всі ці проблеми можуть вирішити розетки нового покоління theOUTlet, створені інженерами-ентузіастами. По суті, новинка – гібрид звичайної розетки на 220 Вольт і мережевого фільтра.

Зацікавились? Втім не спішіть шукати її по магазинах і в інтернеті, оскільки серійне виробництво даного пристрою наразі не налагоджено, а лише триває збір коштів на одному з майданчиків колективного фінансування. Втім якісні розетки і вимикачі можна придбати і в інтернет-магазині samtorg.com.ua., причому по найкращій в Україні вартості.



Пристосування theOUTlet, як традиційна розетка, розташовується на стіні, не займає багато місця і не представляє небезпеки для оточуючих, зокрема дітей. Головний секрет theOUTlet полягає в тому, що нова розетка - такий собі «висувний» мережевий фільтр. У звичайному режимі це просто розетка з двома з’єднаннями для двох вилок. Однак, якщо є необхідність у додаткових отворах, користувач може натиснути кнопку на ободі конструкції. В результаті цієї нехитрої маніпуляції theOUTlet «виїде з стіни» під кутом надавши два додаткових вільних підключення розеток. Коли потреба у додатковому роз’ємі відпадає, розетка засувається назад в паз і закривається на кнопку.

Встановлюється розетка theOUTlet легко і просто, і у людини, яка хоч трохи знайома з електрикою, монтаж цього приладу займе не більше 5 хвилин. Вся процедура монтажу мало чим відрізняється від установки будь-якої іншої, звичайної розетки. Відкривати theOUTlet можна, не виймаючи з розетки вже підключені вилки. Єдине «але» – наявна порожнина для висувної частини може зажадати більше місця, ніж є в стіні за замовчуванням. В цьому випадку доведеться здійснити невелике розширення.