Телевізор Skyworth_Memory Share з функцією принтера

Зараз існує величезна безліч варіантів телевізорів з усіма функціями. Можна купити і з об'ємним звучанням, і з зображенням 3D, причому досить пристойної якості. Причому підсвічування з усіх сторін створюють максимально реалістичну картинку. Можна ще згадати супертонкі, суперлегкі, і інші супермоделі.

Багато з таких пристроїв можна знайти тут http://www.skidka.ua/led-televizoryi/panasonic/c011/v091/, чого лише вартують чудові LED телевизори PANASONIC, аудіо і відеохарактеристики яких можна рахувати ідеальними!

Тепер творці нових моделей телевізорів вирішили припинити гонку за кращим реалістичним зображенням, звуком, габаритами і згадали інші побажання телеглядачів, що сидять біля екрану монітора. Супутникове телебачення надало глядачам можливість затримки чи запису зображення на екрані. Часто так буває, що для того щоб запам’ятати рецепт, позу йоги, або просто пережити хвилюючий момент в улюбленому телешоу ми зупиняємо показ і повторюємо знову і знову.

Функцію затримки і повтору відео нам надають супутникові оператора, але як бути, якщо хочеться цей кадр мати завжди у полі зору? Звичайно, можна знайти програму в інтернеті, переглянути її і, зупинивши на потрібному моменті, зафіксувати. Але компанія «Skyworth» розробила телевізор, з яким усе буде набагато простіше!

З телевізором «Skyworth _Memory Share» ви просто натискаєте кнопку захоплення і друку вподобаного кадру відео. Тобто відбувається миттєвий друк зображення прямо з під монітора телевізора. Таким чином, ви можете не просто затримати зображення на екрані, але і створити паперову фотографію.



Сканер зображення і принтер для друку розміщений на підставці під телевізор, тому зовні немає жодних проявів додаткових деталей і пристроїв.

Задня поверхня телевізора виконана з металевого листа, який зігнутий у верхній і нижній частині. Це дозволяє уникнути високої вартості через численні пластикові частини, які були замінені таким чином. На задній частині розташовано кілька вентиляційних отворів, втім, як і у інших моделей телевізорів. Крім того, метал може бути повторно перероблений, а це в перспективі має сприяти поліпшенню стану природного екології.

Незважаючи на наявність металевих частин замість пластикових, телевізор дуже легкий. До того ж якість зображення найкраща навіть у порівняні з автономними принтерами.