Обпалена колекція Moschino осінь-зима 2016

Відомий дизайнер Джеремі Скотт продовжує дивувати публіку епатажними новинками у сфері модного жіночого одягу. Зовсім нещодавно ним представлено колекцію нарядів, натхненну гламурним і навіть дещо приторним образом Барбі, на цей раз він звернувся до творчості американського письменника Тома Вулфа.

А саме – до його книги “Багаття амбіцій”, котра чимало нашуміла свого часу і була екранізована Брайаном Де Пальма ще в 1990 році. Саме вона і стала натхненням і “музою” осінньо-зимовій колекції 2016 від модного будинку Moschino і його провідного дизайнера Джеремі Скотта (Jeremy Scott).

Варто признатися, що колекція получилася дещо брутальною і абсолютно протилежною гламурному зефірно-рожевому образу Барбі, продемонстрованому в минулому році. Тут у числі явних лідерів – шкіряна “косуха” байкера, інтерпретована в довгу сукню з червоним подкладом, або в топ-бюстьє оригінальної форми, або зовсім використана в оригінальному ексклюзивному вигляді.

Чорна шкіра з великою кількістю замків-блискавок в колекції немов змагається з дивної форми топами і підкреслено величезними бантами.

Багато вбрання доповнені великою кількістю ланцюгів. А шорти і штани з джинсової тканини сусідять з дивної форми накидками-полуюбками.



Однією з головних фішок колекції стали сукні з “випаленої” тканини. Споглядаючи подібні наряди, складається враження, немов їх господині тільки що якимось чудом врятувалися з палаючого будинку, і з тої радості вибігли на подіум. Рожева атласна тканина, чорна з пишним пожовтілим гіпюром, блискуча червона або біла мереживна сукню зі слідами горіння – в зухвалості і епатажності Джерему Скотту явно не відмовиш!



І, насамкінець, плаття-люстра зі свічковими канделябрами. Знову ж таки, з обпаленим подолом і великою кількістю кришталевих підвісок: як на люстрі, так і на ліфі сукні з відкритим декольте. Навіть цікаво було б зустріти дівчину в такій сукні на одній з міських вулиць :)