Новий трейлер «Аліси в Задзеркаллі» з’явився в Мережі

Днями кіностудія Disney випустила новий тізер до картини «Аліса в Задзеркаллі», яка буде продовженням популярного у всьому світі фільму Тіма Бертона «Аліса в країні чудес». До речі, ця картина змогла заробити $1 025 467 110 в світовому прокаті при бюджеті в $150 000 000.

Отож, став доступний неймовірно яскравий і бешкетний - як, власне, і всі попередні ролики фільму - ТБ-спот (невеличке відео, “нарізане” спеціально для телебачення) “Аліси в Задзеркаллі” (Alice Through the Looking Glass) Джеймса Бобіна. Цей англійський режисер, продюсер і сценарист раніше працював на “Маппет”, “Шоу Алі Джі” і нині вже приписаний до тріквелу “Мачо і ботана”.

Точна дата світової прем’єри не зазначається, але відомо, що вона запланована на травень. Про що буде цей фільм? В опублікованому ролику розповідається про зниклий час. Цілих 60 хвилин кудись зникли, і ніхто з жителів Задзеркалля не може самостійно впоратися з цією проблемою. З моменту виходу першої історії життя Аліси змінилася. Вже кілька років вона допомагає батькові вести бізнес, подорожуючи по світу на його торговельному кораблі. Однак, коли Аліса дізнається, що в Задзеркаллі трапилася біда, вона вирішує негайно прийти на допомогу своїм трохи недолугим друзям.

Картину продюсує Тім Бертон, вона є продовженням його “Аліси в Країні чудес” 2010 року і одночасно ще однією адаптацією однойменної психоделічної казки Льюїса Керролла. На головні ролі повернулися Міа Васіковська, Джонні Депп, Хелена Бонем Картер і Енн Хетеуей, до них приєднався скандальний Саша Барон Коен, який зіграв лиходія.

Також додамо, що Alice Through the Looking Glass - одна з останніх робіт в кіно британського актора Алана Рікмана, який помер 14 січня. У картині Рікман озвучив Синю Гусеницю “прекрасного розміру”, що стараннями Бертона отримала ім’я Абсолем.


До речі, книга «Аліса в Задзеркаллі» (англ.»Through the Looking-Glass and What Alice Found There») була написана Льюїсом Керроллом в 1871 році. Вона є продовженням «Аліси в Країні чудес», що з’явилася в 1865 році.