Як вмикати світло за допомогою смартфона?

"Розумні будинки" - зараз дуже модна і актуальна тема, звичайно ж вони складаються з окремих компонентів: опалення, комунікації, побутові прилади. А щоб організувати в будинку або офісі «розумне світло», більше не потрібне встановлення будь-яких складних систем. Досить на звичайний механічний вимикач закріпити невеликий гаджет, який дозволить віддалено включати і вимикати світло прямо із смартфона.

Можливість контролювати освітлення у будинку за допомогою смартфона – це не тільки зручно, але економічно. Можна встановлювати рівень освітленості, включення і виключення світла по таймеру, включати і вимикати світло, не підходячи до вимикача. Компанія Switchmate вивела ідею смарт-освітлення на принципово новий рівень, надавши можливість використовувати дану функцію без додаткових гаджетів.

Все, що потрібно – пристрій, схожий на коробочку на магніті, яка кріпиться поверх перемикача. Девайс сумісний з будь-якими стандартними вимикачами, що виключає зайві витрати.

Як бачимо, все досить просто! Але якщо потрібно встановити сам вимикач, розетку, світильник, прокласти електрокабель, здійснити інші електромонтажні роботи, тут без професійного підходу не обійтись, тому раджу тут http://www.altrem.com.ua/electrical_installation/ звернутись до досвідчених спеціалістів ремонтно-будівельної компанії “Альтрем”.



“Розумні продукти повинні зробити наше життя простішим, але їх установка і настройка нерідко буває дуже складною,” - пояснює засновник Switchmate Даніель Пен. Він також зазначив, що Switchmate хоче надати користувачам всі зручності в будинку з розумним освітленням без зайвих клопотів і складного процесу облаштування нової проводки або установки програмного забезпечення.

Switchmate дозволяє контролювати освітлення у будинку через Bluetooth за допомогою смартфона на Android або IOS.

Наразі компанія Switchmate запустила програму збору коштів на популярному краудфандинговому майданчику Indiegogo, і в даний момент можна пожертвувати на пристрій $ 45, отримавши його одним з перших після випуску. Автори проекту планують запустити гаджет у виробництво з грудня поточного року.