Знаменитий стьобаний візерунок у колекції Signature de Chanel

Нещодавно легендарний бренд Chanel відтворив свій легендарний «стьобаний» стиль у новій ювелірної колекції, представленій в рамках паризького Тижня Моди.

Signature de Chanel — перша колекція прикрас категорії «високе ювелірне мистецтво», в якій Сhanel відтворили свій знаменитий стиль matelassé (від франц. «схожий на подушку»), і отримані результати нікого не залишили байдужим.

Дизайнери модного будинку особливим чином використовували квадратики із золота, діамантів, перлів, сапфірів, шматочків перламутру і навіть гірського кришталю, щоб відтворити легендарний об’ємний візерунок.

Одним із найнеймовірніших прикрас у новій колекції стало кольє de Saphir з 21-каратним цейлонським сапфіром, відполірованим в техніці goose-feather (з англ. «гусяче перо»). На пошуки гідного каменю команді знадобилося сім місяців. Сапфір оточує щільна мозаїка з квадратів і трикутників, інкрустованих діамантами, яка потім перетворюється в кілька окремих ниток різної довжини, спадаючих блискучим водоспадом.



Інша гідна уваги прикраса з сапфірами — гнучкий, облягаючий зап’ясті браслет Signature Ultime, буквально витканий з 265 сапфірів загальною вагою 66 карат. Всі краї браслета оформлені рядами безбарвних діамантів, загальна вага яких склав 7,7 карата. В оздобленні використовувалася технологія невидимою закріпки, тому між камінням не видно металу.

Перли - улюблений дорогоцінний камінь Коко Шанель, теж зіграв свою роль у новій колекції: круглі білі перлини, сполучені разом, використовуються як основа для візерунка matelassé так само, як і темні мерехтливі квадратики перламутру, злегка вигнуті для додання ефекту переплетення. Ще одним ефектним каменем, використаним в Signature de Chanel, став гірський кришталь.



Прозорі як лід ромби, оправлені в біле золото з діамантами, надають прикрасам особливий шик.

У лінійці Signature de Chanel майстри бренду зуміли оригінальними і різноманітними способами інтерпретувати один і той же візерунок. Так, форма узору залишається одна і та ж, але кожна прикраса подає його на свій манер у власному унікальному стилі, створюючи цілу палітру текстур і гри світла.

Бажаєте виглядати стильно і вишукано? Тоді для вас ми пропонуємо тут http://biguteriya.com.ua/biguteriya/kole оригінальну колекцію кольє, і іншої чудової біжутерії, вона вам обов’язково сподобається!