Модульні черевики Nike LunarTerra Arktos

Примхлива цьогорічна погода зробила актуальною покупку теплого і водонепроникного, враховуючи зимову неприємну сльоту, взуття. Стильні леді звернулися до модних у цьому сезоні ботильонам і невисоким чобіткам, прихильники традиційного комфорту – до останньої колекції тімберлендів, а малюкам згодилися придбані батьками яскраві і симпатичні чобітки крокси.

Тим же, хто ще не зробив свій вибір, виробники представляють масу цікавих сезонних пропозицій. В їх число увійшли і оригінальні модульні черевики LunarTerra Arktos від компанії Nike: осінньо-зимове взуття, в якому розробники під керівництвом головного дизайнера Нета ВанХука (Nate VanHook) використали одразу кілька останніх технологічних розробок.

Серед розробок була відзначена технологія Flywire, що перетворює каркас черевика в монолітний, пронизаний міцними нитками, виріб. Полегшити вагу конструкції допомогла і технологія Hyperfuse, що зробила – в поєднанні з адаптуючим наповнювачем Lunarlon, стильні черевики стійкими і комфортними в носінні.

Особливістю черевик Nike LunarTerra Arktos стала їх модульна конструкція, запозичена, за словами дизайнера, у російських матрьошок. В даному випадку черевики складаються з двох частин: міцної і водонепроникної зовнішньої – і легкої та теплою внутрішньої, виконаної у формі своєрідного носка.

Подібна конструкція, на думку Нета ВанХука, дозволить почувати себе комфортно практично в будь-яких умовах: збереже ноги в теплі навіть в арктичну холоднечу, забезпечить їх сухість при тривалій прогулянці по калюжах, а якщо доведеться зайти в гості, зняти можна буде лише верхню частину, залишившись у своєрідних внутрішніх «тапочках».



Цю ідею, до речі, розробник також згадав на презентації, зазначивши, що запозичив її у японців – де навіть на вході в ресторани і деякі інші громадські установи часто просять зняти взуття.

Світло-коричневий з салатовим, рожевий з коричневим і темно-зеленим, просто чорний або інші варіанти кольору: універсальні черевики LunarTerra Arktos від Nike надійшли у фірмові магазини бренду в різному дизайні, що підходить як для чоловічої, так і жіночої частини шанувальників комфортного високотехнологічного взуття. Ціна питання – $190. Купити зимові модульні черевики від Найк можна було вже у жовтні минулого року.

А на сайті http://kedoff.net/category/mokasiny.html ви можете собі підібрати якісні, стильні жіночі і чоловічі мокасини. Таке взуття – чудовий варіант як для ділового, так і повсякденного стилю.