Sensunels – психоделічна колекція дверей від Каріма Рашида

Міжкімнатні двері, як правило, не виступають в якості візуальної домінанти в інтер'єрі, а є лише доповненням до загального дизайну. А от відомий дизайнер Карім Рашид створив колекцію з десяти дверей Sensunels, де кожні двері – повноцінний оригінальний арт-об'єкт. Виразні візерунки відразу ж задають настрій всьому інтер'єру, залишається тільки підібрати відповідні колірні рішення.

Фоном для цих яскравих і життєрадісних, концептуальних і елегантних дверей може стати неординарний інтер’єр сучасного будинку, оформленого в стилі «чуттєвий мінімалізм», в якому працює дизайнер або обстановка демократичного офісу. Психоделічні, виразні візерунки цих дверей неодмінно відразу ж привертають увагу, задаючи настрій всьому інтер’єру, яким би нейтральним і функціональним він не був.

Якщо ви творча людина, то, напевно, розглядаючи варіанти дизайну дверей, вже уявили собі, як зміниться спальня, дитяча, вітальня або кабінет у вашому будинку або квартирі. Залишається лише правильно розставити акценти і підібрати відповідні колірні рішення.



Карим Рашид — один з найвідоміших і найпродуктивніших промислових дизайнерів свого покоління. Більше 3000 діючих проектів 300 премій, 20 колекцій в картинних галереях по всьому світу, робота в 37 країнах свідчать про неперевершений талант цієї особистості в світі дизайну. Багатогранність його таланту розширює споживчі горизонти, адже його творчі плани стосуються кожного аспекту життя.

Художній смак Карім успадкував від батька – той був художником і театральним декоратором, і любив завжди брати сина з собою. Сам він вважає, що перейняв від батька пристрасть до постійних змін. Навіть місяць в статичному інтер’єрі здається йому нестерпно довгим. Саме ця «непостійність» робить його зіркою сучасного дизайну. Карім постійно творить, його інтер’єри повні текучих ліній, здається, що інтер’єр теж живе своїм життям, рухається сам по собі.



Карім Рашид поставив своєю метою зміну світу за рахунок новітніх технологій. Він пропагує свій власний стиль у всьому, який називає чуттєвим мінімалізмом.

Дизайнер вкладає у творчість свої погляди на світ, він любить сьогодення і вважає, що створюючи меблі та інтер’єри потрібно «документувати реальність, відтворювати внутрішню архітектуру нинішнього часу».

Надійні броньовані двері замовляйте на сайті http://dveri.kiev.ua/, в наявності є моделі різних кольорів і конструктивних особливостей. Вся продукція пройшла ретельні випробування і відповідає міжнародним стандартам.