Ring Video Doorbell Pro — дверний дзвінок, камера спостереження і домофон в одній “особі”

Поступово більш розумнішою і функціональнішою стає будь-яка електроніка. І навіть те, що раніше завжди було лише «механікою» або «електрикою», тобто не містило жодних процесорів, складних друкованих плат і так далі, зараз кардинально перетворюється і стає цікавішим і кориснішим. Ring Video Doorbell Pro — якраз з таких пристроїв.

Нещодавно анонсована pro-версія розумного дверного дзвінка Ring Video Doorbell, яка покликана виправити недоліки оригінального рішення. Так, базовий гаджет пропонував 720p-відео замість обіцяного Full HD і міг працювати тільки в 2,4-гігагерцовому діапазоні Wi-Fi. У новій версії розробники значно розширили функціонал пристрою. Зараз на Ring Video Doorbell Pro відкрите попереднє замовлення. Коштує гаджет 249$, при цьому поставки пристрою намічені на кінець квітня.

Задоволення, чесно кажучи не з дешевих, зате тут http://dmfn.com.ua/ ви можете придбати функціональні, надійні домофони по значно доступнішій вартості.

Нагадаємо, що Ring є справжнім відеодомофоном з функцією дистанційного сповіщення, зворотним зв’язком і багатьма іншими технологічними штучками, які являють собою частину концепції розумного будинку.

Ring – це компактний дзвінок з габаритами 6,2 х 2,2 сантиметри і вагою 260 р. Встановити його буде не складно навіть простій домогосподарці, тому як новинка не має проводів і кріпиться прямо на дверну коробку. Виставити Ring на поверхні рівно допоможе компактний вбудований рівень, а для монтажу знадобиться всього лише одна викрутка. Лицьова поверхня пристрою має тільки вічко камери і кнопку з приємним підсвічуванням по колу. При цьому вся система підключається до домашньої мережі Wi-Fi і синхронізується з iPhone.



Нова версія розумного дзвінка – Ring Video Doorbell Pro – пропонує даний 1080p-відео і може працювати в бездротовій мережі в діапазонах 2,4 і 5 ГГц, що значно розширює не тільки радіус роботи, але і налаштування Wi-Fi роутерів. Крім цього, реалізовані набагато більш складні зони виявлення для датчика руху. Зокрема, ви зможете відзначити їх прямо на екрані смартфона. При цьому корпус нової моделі неабияк «схуд» і обзавівся чотирма змінними панелями, стилізованими під дерево і сталь. Працює пристрій тільки від домашньої електромережі.