Розкладна ванна, яка завжди з тобою

Заповзятливі дизайнери і винахідники примудряються робити «мобільними» найнеймовірніші речі. Ось, наприклад, зовсім нещодавно на споживацький суд була винесена мобільна ванна. Тепер домашній комфорт можна носити з собою в прямому сенсі!

Отож, дизайнер Карина Деусч створила справжню мобільну ванну, в якій можна прийняти повноцінні водні процедури. Назвали цей чудовий винахід XTEND bathtub.

Ця штукенція чудово підійде подорожуючим людям, які не уявляють свого життя без гарячої ванни. Більшість же людей звикли до звичних стаціонарних ванн, до речі, тут http://bath-rmnt.com/ ви знайдете чудові ідеї облаштування і дизайну ванної кімнати.

Як нескладно здогадатися, мобільна ванна – складна. У складеному стані її товщина складає всього 8.5 міліметрів, а вага з усіма прикріпленими для перенесення додатковими елементами не перевищує 7 кілограм. Все це дозволяє без зайвих труднощів транспортувати XTEND bathtub.



Порівняно невеликі габарити ванни у складеному стані дозволяють її також зберігати в якій-небудь шафі, на полиці або класти в автомобіль. Варто також відзначити, що ванна має зручні ручки для тримання, розташовані по обидві сторони свого корпусу.

Що стосується конструкції XTEND bathtub, то тут все просто. Сама по собі ванна – це каркас, який розкладається за допомогою декількох легких рухів. Попередньо в центральній частині потрібно відкріпити кілька ніжок, які пізніше угвинчуються в конструкцію ванни і дозволяють їй надійно стояти. Весь процес установки займає не більше 5 хвилин. Важливо і те, що робота по установці XTEND bathtub не вимагає яких-небудь спеціальних інструментів. Фактично, все можна зробити вручну.



Після того, як каркас встановлений, користувачеві XTEND bathtub залишається тільки розкрити і натягнути на нього чохол-кишеню. Цей водонепроникний, повністю герметичний чохол, власне і буде грати роль «посуду» для наповнення її водою. Окремо також варто згадати про кран, який встановлюється збоку за принципом однієї з ніжок. Передбачений в ньому і змішувач, а також перемикачі напору. Підводити можна гарячу і холодну воду одночасно.

Зроблений каркас ванним з міцного вуглецевого волокна. Тканина, яка використовується для кишені – тришарова, синтетична. Переживати про стійкість її проти надто гарячої води не варто.