Мерайя Кері запускає власне реаліті-шоу

Здається, у клану Кардашьян з'явився новий реаліті-конкурент: ним стала Мерайя Кері, яка незабаром запустить власне реаліті-шоу. Воно отримало назву Mariah's Squad і зобов'язується розповісти всю правду про концертну діяльність співачки.

“Це дуже захоплююче, вона така смішна перед камерою,” - розповів про перші серії реаліті інсайдер Us Weekly, вхожа в коло спілкування Кері.

Незважаючи на те, що шоу Mariah’s Squad, в основному, буде присвячене життю Мераї під час її майбутнього туру і підготовки до нього, шанувальники співачки все-таки сподіваються побачити в ньому і деякі романтичні моменти. Наприклад, підготовку Кері до весілля з мільярдером Джеймсом Пекером, яка обіцяє бути гучним і “дорогим”.

Відзначимо, що раніше схожі концертні реаліті-шоу знімали і інші зірки. Наприклад, у 1991 році Мадонна зняла стрічку “У ліжку з Мадонною”, а в 2014 році Дженніфер Лопес розповіла про своє закулісного життя в документальному фільмі “Знову танцюю”.

До речі, відома співачка не збирається зволікати з наступним заміжжям: весілля голосистої Мераї з Джеймсом Пекером відбудеться влітку цього року. Урочисту церемонію одруження майбутні подружжя хочуть провести на одному з островів у Карибському морі.



Як пише видання «TMZ», посилаючись на джерело в близькому оточенні пари, незважаючи на фінансову забезпеченість Пекера, майбутнє подружжя вирішили провести досить скромне торжество, на яке будуть запрошені лише близько п’ятдесяти осіб. Друзів і родичів пари на вибраний для церемонії острів доставить приватний літак.

Точна дата заходу не визначена, але Мерайя, зайнята підготовкою до європейського турне, хоче зіграти весілля в середині червня.

Смотрите все выпуски популярного реалити-шоу Дом 2 на dom2tv.net. Здесь же вы найдете все то, что осталось за кадром, свежайшие новости и слухи, интересные факты об участниках.