Хом’яки — зірки Youtube

Схоже, що останнім часом хом'ячки мають серйозний намір забрати у котиків пальму перщості щодо популярності у соцмережах, і кількості переглядів на youtube і інших відеосервісах. Ну як, скажіть, можна бути байдужим, переглядаючи відео з цими милими створіннями!

Клітки, годівниці, поїлки, інші якісні аксессуари для домашніх гризунів, а також поживний корм пропонує зоомагазин kosmo-zoo.com.ua

Кому з нас не знайоме почуття, коли немає сил піднятися з ліжка, навіть якщо живіт бурчить від голоду. По всій видимості, таке ж відчуття і у хом’яка, який став героєм ролика, що недавно з’явився в мережі.

На відео гризун їсть моркву, тримаючи її в лапках. При цьому хом’як лежить в ліжку, і укритий ковдрою. По всій видимості, в цій позі гризун почуває себе чудово і нічого в цьому житті міняти не збирається!


А ось ще одна хохма. Чи багато з вас можуть себе розважити в абсолютно нудному місці? На перший погляд хом’якам абсолютно нічим зайнятися в порожньому акваріумі, де родичі набридають своїм постійним броунівським рухом.

Проте один з гризунів з відмінним забарвленням вирішив піти проти системи і навчився сам себе розважати: залазити в годівницю і падати на спину, судячи з усього отримуючи бажану дозу адреналіну при падінні.

Дивна поведінка гризуна записали відвідувачі зоомагазину в Росії. Відео з активним хом’яком за 5 днів зібрало понад півтора мільйона переглядів на Youtube.