Незвичайні люстри і нічники Аміта Стурлезі

Компанія Sturlesi Designs використовує дешевий бетон і енергозберігаючі лампочки, щоб зробити нічне і розсіяне освітлення оригінальним, приємним і доступним. Це симпатично, практично, економічно і по кишені більшості. Ось чому світильники з колекції світлодіодних ламп iLLuminite ізраїльського дизайнера Аміта Стурлезі наповнюють світлом будинки на трьох континентах.

Досить оригінальне рішення, втім - на любителя, а от якщо ви завітаєте сюди люстры интернет магазин , то такі чудові освітлювальні прилади вам точно сподобаються!

«Пошуки більш унікального і оригінального підходу до нічного і розсіяного освітлення надихнули мене на створення iLLuminite, – каже Стурлезі. Маючи намір використовувати більш дорогі, але більш економічні і безпечні світлодіодні лампочки і встановивши ціну в $50, він експериментував з матеріалами, поки не зупинився на бетоні, з якого він формує основу для ламп.

«Бетон дешевий міцний матеріал, якому можна надати майже будь-яку форму, і якщо його правильно комбінувати з іншими матеріалами, він якісно виглядає і приємний на дотик», – говорить Аміт.

BuLb – перша лампа з його колекції була представлена влітку 2013 року, а слідом за нею вийшла колекція Zoo Collection. Інтерес до колекції наростав як сніжний ком, і тепер світильники становлять 80% продажів Sturlesi Design.



Майстерня Стурлези, розташована на кордоні муніципалітетів Тель-Авіва і Яффи, виготовляє величезний асортимент ламп різних форм і забарвлень. Серію iLLuminite можна придбати онлайн на сайті і на Etsy, а також в деяких магазинах Сінгапуру, Гонконгу, Тайвані, Франції, Австралії, Фінляндії, Великобританії та Ізраїлю.

На лютневому показу у Франкфурті на міжнародній торговій виставці споживчих товарів Стурлезі представив нову колекцію Kapsulite, що складається з шести підвісних стельових світильників, виготовлених з бетону і акрилу.

Аміт представляв свої роботи на виставках в Мілані, Тель-Авіві, Торонто, Парижі і Лондоні. Він не єдиний ізраїльський дизайнер, що працює з освітленням, чиї роботи залучили міжнародний інтерес. Серед таких дизайнерів – Ayala Serfaty і Studio Cheha.