Imagination Light Garden – інтерактивний сад вогнів на виставці в Бангкоку

Світло – це одна з основ життя на планеті Земля. А, коли можливість керувати ним потрапляє до рук вмілої креативної людини, в результаті получається чудове, гідне щирого здивування і захоплення видовище. Таке, наприклад, як інтерактивна інсталяція Imagination Light Garden в королівському парку Rachapruek в Бангкоку.

Англійський художник Брюс Мунро (Bruce Munro) у своїх експериментах зі світлом вже колись робив спроби змусити ліс світитися. Правда, у нього це були штучні «рослини», зроблені з скла і полімерів. А ось учасники таїландськіої дизайнерської студії Apostrophy, дійсно, перетворили зелені насадження в дивовижні світлові потоки. Причому зробили вони це в одному з головних парків своєї країни.



Інсталяція Imagination Light Garden займає площу 6300 квадратних метрів. Вона створена на основі зелених насаджень парку Rachapruek в місті Бангкок, столиці Таїланду. Цей об’єкт має статус королівського, так що влада міста дала студії Apostrophy серйозний привілей, дозволивши розвернути роботу саме в цьому місці.

Для створення інсталяції Imagination Light Garden художники з Apostrophy використовували більше двох мільйонів лампочок. Зайняло це у них величезну кількість часу, зате тепер кожне деревце, кожний кущик, навіть кожна квітка в королівському парку Rachapruek має власну різнокольорову підсвітку!



Це дає величезні можливості для створення візуального образу Rachapruek в темний час доби. Причому, кольори, відтінки та інтенсивність світіння цих лампочок може змінюватися в залежності від руху людей, що гуляють по цьому парку, а також їх кількості. Так що інсталяцію Imagination Light Garden цілком можна назвати інтерактивною.



Ну і, як і слід було того очікувати, інсталяція Imagination Light Garden використовують винятково ту енергію, яку вона отримує від сонячних панелей – батареї заряджаються весь світловий день, щоб ввечері жителі Бангкока і гості міста змогли спостерігати неймовірну світлове видовище!

ILUMILAD - приголомшливе фантастичне світлове шоу, яким вже кілька років захоплюються жителі України і інших країн Європи. Вони стали зірками вітчизняного і французького талант-шоу, їхнім виступам аплодували на найпрестижніших концертних майданчиках. На сайті http://ilumilad.com ви зможете детальніше дізнатися про твочість цього колективу, а також замовити вподобане шоу на ваше міроприємство.