Журнал Playboy виставлено на продаж

Згідно повідомлень західних інформагенств, найближчим часом легендарний еротичний журнал Playboy пустять з молотка. На продаж також можуть виставити саме видавництво, сайт, ліцензійні угоди та інші активи всесвітньо відомого бренду. Засновник і головний редактор Playboy Х'ю Хефнер, здається, вирішив відійти від справ.

Отож, 89-річний американець задумався про продаж свого головного дітища – журналу для дорослих. Також на аукціон можуть бути виставлені видавництво чоловічого глянцю, сайт і інші активи.

Нагадаємо, до цього Хефнер виявив бажання продати свій знаменитий особняк Playboy, де він прожив півжиття і де приблизно стільки ж часу проводяться шикарні вечірки журналу. У січні 2016 року будинок Хефнера був виставлений на торги. Ціна питання – 200 млн доларів. Але покупців наразі не знайшлося.

Тепер разом з будинком на продаж, цілком можливо, буде виставлений і сам журнал Playboy. Справу всього життя пана Хефнера оцінили в 500 млн доларів. Про це повідомила в четвер, 25 березня, телекомпанія CNN з посиланням на заяву, зроблену з вуст виконавчого директора видавничого дому Playboy Скотта Фландерса.

«В покупці компанії зацікавлені кілька заможних організацій», – сказав Фландерс, уточнивши, що мова йде про американських і зарубіжних потенційних покупців.

Треба зауважити, що в цьому році редакція Playboy змінила концепцію, відмовившись від оголення задля «нового покоління читачів». Оновленим вже представлений березневий номер, де, зокрема, можна спостерігати майже роздіту 28-річну модель Дрі Хемінгуей, правнучку знаменитого американського письменника і журналіста Ернеста Хемінгуея.

Playboy – один з найвідоміших брендів у світі. Його засновником і головним редактором є Х’ю Хефнер, якому 9 квітня виповниться 90 років.

Дебютував Playboy у 1953 році, тоді обкладинку прикрашало фото легендарної Мерилін Монро. У 70-ті роки минулого століття видання було на піку популярності з тиражом понад 7 млн примірників. Зараз же друкують не більше 800 екземплярів.

Как осуществляется процедура регистрации печатного издания, ее особенности, требуемые документы, сроки оформления. А обратившись к опытным юристам компании ЮСТИКОН вы сможете существенно сократить финансовые издержки, и быстрее начать свое издательское дело.