«Extension C»: цікаве розширення традиційного будинку у Франції

Фахівці з архітектурної студії Loic Picquet Architecte нещодавно реалізували досить цікавий проект Extension C - реставрації та розширення традиційного будинку, розташованого в місті Сент-Луїс на сході Франції.

Результат роботи студії - невеликий сучасний флігель, розташований в задній частині будинку, котрий збільшив функціональний простір житла.

Автори проекту гармонійно інтегрували простий обсяг в стіну існуючого будинку. Скляні стіни відкривають таке собі сучасне “доповнення” назустріч саду, роблячи його найвидовищним місцем цієї приватної резиденції.

Родзинкою ж проекту є маленьке вікно, розташоване в скляній стіні розширення, воно не тільки є практичним рішенням, але і оригінальним елементом, що притягає погляд і викликають посмішку.



При цьому архітектори зуміли на такій незвичній скляній поверхні встановити невелику раму, утворивши тим самим оригінальну систему window-in-window (вікно у вікні»), що, варто зауважити, не так часто трапляється у сучасних дизайнерських проектах. Вийшла цілком функціональна робоча схема. Проста конструкція флігеля дуже вдало вписалася в загальну бетонну обробку стін.



Тепло, затишок, комфорт, і вийняткову естетику створять у вашій домівці чудові вікна від компанії http://okna-design.kiev.ua/, створені з високоякісного німецького профілю Rehau.