Особливості шопінгу на еВау

Торговий майданчик еВау користується величезною популярністю у любителів електронної торгівлі. На сьогоднішній день цей найбільший аукціон об'єднує під своєю егідою безліч окремих майданчиків у багатьох країнах світу.

Доступ до еВау можливий цілодобово. Згідно із затвердженими правилами, продавці, що використовують майданчик, сплачують незначну комісію, але на покупців ця умова не поширюється.

Купувати і продавати на інтернет-аукціоні можна все, що офіційно не заборонено законом. При цьому не має значення стан товару: новий або б/в, справний або ні. Потрібно зазначити, що як правило, ціни тут значно нижчі, ніж на інших ресурсах, а ще можна придбати купоны ebay, завдяки яким можна зекономити 5% при покупці товарів на суму від 50$.

Крім матеріальних цінностей, на майданчику також можна продавати або купувати послуги, які не підпадають під категорію заборонених. Неодмінною умовою для участі в аукціоні служить реєстрація користувача.

Адміністрація сайту дуже уважно стежить за діями учасників. Будь-яка спроба нечесної поведінки між продавцями і покупцями негайно припиняється.

Кожен клієнт, що користується майданчиком, несе відповідальність за кожну свою дію. Наприклад, покупець, який заявив про придбання ним товару чи послуги, вже не має права відмовитися від них. У будь-якому випадку він зобов’язаний заплатити встановлену вартість. Технічні можливості, якими розташовує адміністрація аукціону, дозволяють заблокувати нечесного покупця без права на подальшу участь в аукціоні, причому назавжди.

Мільйони користувачів приваблює прозорість всього, що відбувається на майданчику. Тут функціонує система відгуків, що визначає рейтинг учасників аукціону. Наприклад, продавець має право оцінити сумлінність покупця (швидкість оплати товару або послуги), а останній, в свою чергу, дає оцінку того, наскільки точно був описаний товар, як швидко обробили його заявку і доставили річ. Всі ці відомості є загальнодоступними і допомагають користувачам уникнути багатьох помилок як при продажу, так і при покупці.

Керівництво компанії еВау прагне захистити права всіх учасників торгів. Якщо покупець зобов’язаний оплачувати заявлений товар чи послугу, продавець зобов’язаний чесно інформувати користувачів про фактичний стан товару, його вартість (яка після цього залишається незмінною), а також вислати річ покупцеві не пізніше, ніж через 30 днів після її оплати. Якщо ці умови сторонами не дотримуються, на них накладаються відповідні санкції.