Окуляри «O2Amp», що розпізнають емоції людини

Окуляри привертають увагу багатьох винахідників завдяки можливості впроваджувати технологій в зручні для носіння предмети. В Японії, наприклад, нещодавно були представлені окуляри, що не дозволяють камерам розрізняти риси обличчя тих, хто їх носить. Працюючи на іншому кінці спектру, окуляри «O2Amp» покращують зір і дозволяють їх власнику краще розуміти емоції і самопочуття оточуючих.

Щодо емоцій оточуючих, то їх можна зрозуміти, коли ви тут придбаєте чудові брендові окуляри, і появитесь у них на людях. Щире захоплення, заздрість, бажання придбати собі такі ж змусить їх відвідати інтернет магазин raybanco.com.ua і негайно прикупити собі стильні Ray Dan Aviation. Втім, з «O2Amp» історія зовсім інша.

Коли люди збентежені або кажуть неправду, концентрація кисню в крові в судинах обличчя підвищується, а коли вони налякані або стривожені – знижується. Іноді це помітно, а іноді – ні. Тонування окулярів «O2Amp», створених компанією «2AI Labs», пропускають певний світловий спектр і краще показують зміни в кольорі шкіри, коли це трапляється.



Основна ідея використання цих окулярів в тому, щоб допомагати їх власникам вловлювати сигнали співрозмовника і уникати складних ситуацій, але пристрій довів свою корисність і в інших сферах. Окуляри тестувалися гравцями в покер, а співробітники правоохоронних органів можуть їх використовувати при допитах, щоб переконатися в правдивості свідків або підозрюваних.

Крім того, медичні працівники досліджують ці окуляри на предмет використання для більш раннього визначення діагнозу пацієнта, наприклад у випадку гарячки, гематом, кровотеч, які важко оперативно розгледіти і дослідити неозброєним оком. І нарешті, так як окуляри підсилюють відмінності відтінків, вони можуть стати корисними для людей, що страждають на дальтонізм або для художників, для яких дуже важливий правильний вибір кольорної гами для майбутнього художнього полотна.

На сьогодні вже доступні три моделі окулярів різних кольорів, кожна з яких коштує 297$.