Happiness in bed. Ковдра для любителів читати в ліжку

Незважаючи на те, що медики стверджують, ніби читати в ліжку шкідливо для здоров'я в цілому і для зору зокрема, їх мало, хто слухає. Дизайнери і досі проектують ліжка з вбудованими світильниками для читачів-опівнічників, а люди із задоволенням купують подібні гаджети, меблі та інші пристосування для читання лежачи або напівлежачи.

Створити теплий приємний домашній затишок – мрія кожної господині. А допоможе їй у цьому сайт http://textil-vivaldi.com.ua/ , де у великій кількості представлена чудова постільна білизна, ковдри, пледи, рушники, подушки, покривала, і інший якісний домашній текстиль.

Сьогодні представляємо вашій увазі ще один такий проект. Зовсім не літній, але надзвиайно забавний девайс від іспанського дизайнера Андреа Айяла Клоси (Andrea Ayala Closa), який називається Happiness in bed.

Андреа Айяла турбується про тих любителів почитати перед сном, у яких мерзнуть руки. Тому Happiness in bed - це незвичайна ковдра з вшитими рукавичками, яка призначена рятувати від холоду руки і давати можливість насолодитися цікавим чтивом, не вилазячи з ліжка.



Рукавички повністю приховують руки любителя почитати на сон, і відкритим залишається лише один вказівний палець, - щоб було зручніше перевертати сторінки. Або почухати ніс, приміром. Ну або набрати номер чи повідомлення на мобільнику, знову ж таки, не вибираючись з ліжка.

Проект для любителів почитати на ніч має персональний сайт в інтернеті, де про Happiness in bed можна дізнатися все, і замовити цю оригінальну ковдру.