Компактний санвузол: все в одному кубі

Умивальник, душ, туалет і містка шафа в одному невеликому пристрої, вирішують проблему економії простору і ресурсів. Ідеальне рішення для заміського будинку, маленького офісу, кафе та інших місць, де важлива максимальна компактність!

Q-Compact Toilet - сантехнічна система, в якій поєднані відразу кілька функцій. У першу чергу в очі кидається раковина із змішувачем. При необхідності, якщо потягнути за вилив, можна виявити, що кран перетворюється в душ (слідом за лійкою витягується шланг). Завдяки цьому помити голову досить просто - варто лише нахилитися над умивальником.

Якщо ж потрібно повністю обполоснутися - для цього є вбудований піддон, висунувши який можна не турбуватися про стік води. Система економії ресурсів збирає всю воду після миття (як при користуванні раковиною, так і після прийому душу) в накопичувальний 60-літровий резервуар, фільтрує її і задіює для туалету.



Плюс до сантехнічних функцій Q-Compact Toilet, може послужити в якості системи зберігання: він має один великий місткий ящик по центру (відразу під раковиною) і чотири маленьких з боків, а так само ультрафіолетову підсвітку. Прекрасна система, що об’єднує відразу кілька важливих елементів - нове слово в дизайні ванни і туалету!



А от дизайн-студія Sovrappensiero для італійського бренду Mamoli нещодавно створила кран Cook з силіконовим виливом, який може максимально використовуватися завдяки властивостям матеріалу, тобто у разі потреби вигинатися у різні сторони.

В колишнє положення - на хромовану арочну базу - кран повертає магнітний механізм, що допомагає Cook завжди виглядати бездоганно. А кілька доступних кольорів: насичений сірий, бордово-червоний, блідо-зелений, молочно-білий і чорнично-синій, дозволять підібрати ідеальний варіант для конкретного інтер’єру.
Просте рішення, суттєво полегшує процес приготування їжі і робить це красиво.

Если вам требуется надежная инженерная сантехника для отопления, водоснабжения и канализации по наилучшей в Украине стоимости, советую посетить интернет-магазин «Santeh-OnLine».