Цукор у формі черепа і кісток як частування на Хеллоуїн

Колотий, пресований у кубиках або розсипчастий, як пісок у стіках, чи в пакетах – саме в цьому вигляді всі ми звикли використовувати цукор. Однак точка зору художника на звичні речі іноді кардинально розрізняється.

Так, дизайнер Snow Violet – саме під таким ім’ям дівчина відома в мережі, побачила у своїй креативній уяві цукор у вигляді.. людських черепів з кістками. І втілила їх у життя, поділившись результатами своєї роботи у вигляді фото на популярному сервісі блогів BlogSpot. Варто відзначити, що вийшли цукрові черепа досить реалістичними: зі своєрідною структурою поверхні, як ніби вибілені часом, вітрами і сонцем.

Знайшлося креативному солодкому рішенню і цілком навіть ідеологічне обгрунтування: використовуючи цукор у формі черепів і кісток, його навряд чи покладуть в чай або каву, чи інші напої у значній кількості. Надто вже такий вигляд нагадує про те, що надлишок солодкого шкідливий для здоров’я, – така собі наочна демонстрація популярного вислову «Цукор – біла смерть».



Хоча у завзятих ласунів все ж може виникнути бажання засунути цукровий череп в рот цілком, насолодившись його принадною солодкістю. Можливо, якраз у цьому випадку допоможе кухонний контейнер-сейф Kitchen Safe з таймером і кришкою, яку можна відкрити до заданої години? Про цей оригінальний девайс ми вже колись писали.

На жаль, купити цукор у вигляді черепів і кісток в магазині не получиться – принаймні, на сьогоднішнішній день. Свої солодкі шедеври Snow Violet виготовила в невеликій кількості, щоб здивувати ними гостей і відвідувачів її блогу в мережі, а декільком друзям і особливим фанатам вона вислала по пошті кілька таких солодких наборів.

Втім, якщо виробники зацікавляться, налагодити їх масовий випуск цілком реально, хоча і коштувати подібний формовий цукру буде, звичайно ж, дорожче звичайного. Зате наскільки оригінально буде запропонувати подібне частування до кави або інших напоїв гостей на вечірці в день Хеллоуїна або на будь-який інший аналогічний тематичний захід!



Компания МУЛЬТИПАК предлагает качественный сахар в стиках. Причем это не только сладость, наши стики - это визитная карточка вашего кафе, ресторана, или отеля, мы создадим оригинальный дизайн стика, примеры которого можно увидеть здесь, и благодаря ему ваша компания будет более узнаваемой, и востребованой. Работаем во всех городах Украины, гибкий подход к каждому клиенту, толерантная ценовая доктрина.