Рюкзак Riut захистить від злодіїв

В чому проблема звичайного рюкзака? Його легко відкрити, варто лише потягнути за застібки-блискавки, «замикаючі» всі основні і додаткові кишені. Дизайнер Сара Гіблін з Британії створила концепцію застібок, що перебувають у зоні між спиною і рюкзаком. Відкрити таку застібку – трудомістка проблема, та й господар обов'язково відчує «зайві» руки!

Першу модель Сара запустила через Kickstarter в минулому році, потім отримала відгук від публіки, допрацювала свою цікаву ручну поклажу і представила відразу дві моделі: 10-літрову RiutBag R10 і 15-літрову RiutBag R15 в чорному і сірому кольорі.

Фішка аксесуара в системі завантаження зі спини. Задня панель відстібається, після чого з’являється доступ до відділу для 15-дюймовошо лептопа (або більш компактної моделі) і цілого розсипу внутрішніх кишень. В плані захисту від злодюжок дійсно зручно, а ось на ходу щось дістати з такого рюкзака проблематично. 15-літрова модель відрізняється не тільки збільшеним об’ємом, але і наявністю кишені для пляшки з водою, що не зайве, враховуючи складнощі з швидким доступом до нутрощів рюкзака.

Реліз обіцяний в грудні. Ціна рюкзака Riut прогнозується на рівні 150$, але можна буде придбати його по акції. А наразі якщо вам потрібно купити рюкзак, раджу завітати до магазину modnafishka.com.ua, тут є чудові спортивні, туристичні, шкільні, міські моделі по доступній вартості.

А ось ще один цікавий подібний гаджет. Рюкзак Black Diamond Jetforce для екстремалів унікальний у своєму роді. Його головна особливість – вбудована подушка безпеки. Вона розкривається при ударі і наповнюється повітрям за допомогою автоматичного вбудованого електронного насоса за всього 3 секунди.


Безумовно, від падіння з висоти Black Diamond Jetforce не врятує, однак рюкзак вбереже голову від удару, якщо людина, наприклад, зірвалася з гірського схилу. При падінні у воду незвичайний рюкзак стане рятівним жилетом.

Крім «рятувальних» функцій, рюкзак чудово виконує свою першочергову задачу – зберігання речей. У нього поміщається досить багато різноманітних предметів, є спеціальні відділення для інструменту і похідного амуніції.