Екзотичний тибетський масаж вогнем

На світі існує безліч видів масажу – лікувальний, антицелюлітний, точковий, масаж камінням, з медом, еротичний і багато інших. Але все ж одним з найбільш екзотичних і видовищних є масаж вогнем.

Бажаєте пізнати справжнє задоволення і стопроцентний релакс від хорошого масажу? Тоді запрошуємо до салону salon body massage, з нашими чарівними професійними масажистками  ви відчуєте потужний приплив сил, енергії, і чудового настрою!

Цей вид масажу родом з Тибету, він дійсно використовує живий вогонь в безпосередній близькості від тіла пацієнта. Що являє собою цей вид масажу?

Цей екзотичний вид лікування не зустріти в будь-якому салоні, він вимагає певного тренування і навичок масажиста, а також його знання по тибетській медицині взагалі. Сам сеанс можна описати наступним чином. Тіло пацієнта, яке лежить горизонтально на животі, розминають, зволожують натуральними ароматичними маслами. Тільки потім на його спину майстер викладає кілька щільних і вологих рушників, знову ж просочених настоями трав. Настої – важлива складова масажу, вони повинні підбиратися індивідуально під стан пацієнта, і краще всього вони діють при безконтактному впливі вогняної стихії.

Верхній рушник просочується спиртом і підпалюється. Не варто боятися: шкіри вогонь не торкнеться, а ось трави зможуть впливати повноцінно. Цей масаж для відновлення сил дасть колосальне розслаблення, дозволить з потовиділенням вигнати шкідливі речовини з організму.

Кому можна насолоджуватися сеансами масажу вогнем? Тибетці вірять, що за допомогою такого впливу можна поступово очистити не тільки кров, але він також розслабляє закріпачені м’язи, відновлює імунітет, допомагає боротися з хворобами спини. Втім, така специфічна процедура підходить далеко не всім. Як правило, потрібно не мати проблем з кров’яним тиском, а також до нього не слід вдаватися людям з серйозними захворюваннями серця і судин, інакше від їх сильного розширення можна збільшити власну схильність до інсультів.