Стартували продажі Quantum Break – симбіоз комп’ютерної гри і серіалу

Приємна новина для всіх тих, хто любить цікаві і якісні ігри, адже на днях Microsoft Studios спільно зі студією Remedy Entertainment офіційно оголосили про те, що їх нове творіння в особі Quantum Break надійшло в продаж.

При цьому, слід зазначити, що завдяки одному з останніх нововведень корпорації Microsoft, вищезгаданий кінематографічний трилер буде доступний власникам ігрових консолей Xbox One, так і власникам персональних комп’ютерів на базі Windows 10.

Купити, тобто завантажити Quantum Break на Xbox One можна традиційно в онлайн-магазині Xbox, а також у торгових мережах, які в свою чергу спеціалізуються на продажі відео ігор і споживчої електроніки. Що стосується ПК-версії гри, її можна купити в магазині Windows Store, і тільки тут. Схоже на те, що цей хід не дозволить піратам зламати гру і викласти її у відкритий доступ.

Нагадаю, що Quantum Break – це своєрідний симбіоз комп’ютерної гри і захоплюючого серіалу з популярними акторами, з деякими з них ви напевно знайомі з інших серіалів. Приміром, Шон Ешмор виступить у ролі головного героя Джека Джойса, тоді, як Айдан Гіллен (Мізинець, Гра престолів) представлений в ролі головного антагоніста Пола Сайрина. Також в грі ну і природно в самому серіалі ви побачите Домініка Манахана в ролі Вільяма, який є геніальним братом Джека.

Під час ігрового процесу гравців чекає захоплюючий сюжет, який переповнений яскравими персонажами, а також непередбаченими поворотами подій, типовими для ігор студії Remedy Entertainment. При цьому, хотілося б звернути увагу на те, що фактично будь-яка дія і вибір гравця впливає на підсумок ігрового процесу. Однією з головних фішок цього проекту є те, що ігровий процес плавно переходить в серіал і назад. Завдяки цьому гравець отримає абсолютно новий досвід. Раніше такого не було. І це дійсно круто!

Крім всього вищесказаного для володарів Xbox One є приємний бонус. Адже разом з покупкою гри Quantum Break – користувач також отримає можливість безкоштовно завантажити на свою консоль і іншу чудову іграшку від студії Remedy Entertainment – Alan Wake і парочку завантажуваних доповнень.