Колекція кухонь Tinozza від Minacciolo

Під час меблевої виставки "Saloni Worldwide", компанія Мinacciolo представила новий і оригінальний продукт - бочку-бадью, яка відразу ж привернула до себе увагу та викликала великий інтерес у відвідувачів.

“Tinozza” – спочатку традиційний предмет, але з новим переробленим дизайном може підійти для найсучаснішого приміщення.

Корпус виконаний з дубових дощечок. Цей предмет, який може стояти де завгодно, пропонується в трьох версіях: проста версія, зі зручною робочою поверхнею зі сталі; версія з раковиною, яка може бути укомплектована сучасним змішувачем у вигляді колонки чорного кольору; і нарешті версія з варильною поверхнею, обладнаною двома газовими конфорками.



Емальована раковина чорного матового кольору, а оригінальні вентилі «Tomato» дозволяють малими і простими рухами регулювати подачу і температуру води: все функціонально і пропонується у вигляді інноваційного продукту, але гарантовано придатного до використання.

Нижня частина “Tinozza” може відкриватися і зручна у використанні. Версія з раковиною забезпечена практичним, висувним, здвоєним сміттєвим відром. Версії з варильною та робочою поверхнею мають, у свою чергу, зручну полицю для розміщення харчових запасів або інших предметів.

На сайті дизайн-студії “Garant” http://garant-mebel.com.ua/ ви зможете переглянути кращі зразки кухонь, а також інших якісних, функціональних і стильних меблів, а також замовити вподобані моделі по найкращій ціні.