В ім’я любові: жінка “втягнула” талію до 33 см. заради примхи чоловіка

Етель Грейнджер відома всьому світу як володарка найвужчої талії 20 століття – всього 33 см! До такого стану її довели фантазії очевидно не зовсім здорового на голову чоловіка, який був одержимий «осиними» таліями. На догоду чоловікові Етель не знімала корсет протягом усього життя.

Ох, і що тільки не роблять з собою ті жінки, щоб виглядати привабливо, і догодити примхам своїх коханих! До речі, на сторінках жіночого журналу http://nemalababaklopoty.com теж можна знайти дивовижні, і навіть шокуючі історії любовних взаємовідносин.

Юність Етель Грейнджер (Ethel Granger) припала на 1920-і роки, коли в моді були безформні сукні-балахони, а жінки з короткими стрижками дещо були схожі на хлопчиків. Етель була абсолютно звичайною дівчиною, поки не вийшла в 1928 році заміж за астронома Вільяма Арнольда Грейнджера.

Якось, обіймаючи свою дружину, Вільям висловив побажання відчути її талію в корсеті. Через деякий час Етель все ж стала менше їсти і туго затягнула себе в корсет. Чоловік прийшов у такий захват, що запропонував їй не знімати корсет 24 години на добу. Після довгих умовлянь Етель погодилася спати в ньому. Через кілька років талія Етель Грейнджер зменшилася з 58 до 33 см, і жінка була внесена в Книгу рекордів Гіннесса.



Коли Етель поступилася умовлянням чоловіка і стала носити корсет, у Вільяма з’явилися нові фантазії. Дружині довелося додати до свого образу шалено високі підбори і проколоти вуха в декількох місцях, щоб надіти декілька пар сережок.

І на завершення «прекрасного» образу чоловік проколов Етель ніс. Під час цієї процедури він зав’язав очі дружині і срібною голкою пробив перегородку між ніздрями. З ніздрями було зроблено теж саме. Слід звернути увагу, що все це відбувалося задовго до популярність пірсингу серед молоді. Невідомо, що змусило піти цю дамочку на такі експерименти зі своїм тілом: сліпа любов, а може він примусово заставляв творити з собою такі деформації? Історія про це замовчує.

Незважаючи на неприродні маніпуляції зі своїм тілом, Етель Грейнджер прожила досить довге життя. Вона померла в 1982 році у віці 77 років.

У 2011 році журнал Vogue Italia опублікував фотосесію в стилі Етель Грейнджер. Гротескні знімки з ненатуральної талією викликали неоднозначну реакцію у сучасних обивателів.