Союз металу і дерева в дизайнерских меблях «Wood casting»

Шану і повагу до дерева, а також до його бездоганним природним візерункам віддала дизайнер з Ізраїлю по імені Hilla Shamia. Її незвичайна меблева колекція, що отримала назву «Wood casting», втілила в собі всю нерозтрачену красу і витонченість натуральної деревини.

Компанія «Меблеве Містечко» приймає замовлення на виготовлення меблів у Києві. Дані вироби відповідають всім вимогам функціональності, естетики, екологічної безпеки. Гнучка система знижок, безкоштовний замір, консультаційна допомога.

Технологія створення незвичайних предметів інтер’єру є настільки ж чудовою, як і незвично виглядають готові елементи колекції. Оригінальне поєднання натуральної деревини та алюмінію, яке проглядається у всій колекції меблів, дійсно притягує і заворожує! Всього в колекцію талановитої і креативної ізраїльської дизайнерки увійшли три предмети інтер’єру: стілець, лава і високий столик-стійка.

Назва оригінальних меблів, яка перекладається як «дерев’яне лиття», багато в чому говорить сама за себе. Елементи обгорілої деревини, представлені окремими частинами масивних колод, що гармонійно доповнюються твердим алюмінієвим сплавом. Така металева «оболонка» немов надає своєрідну впевненість і забезпечує надійну стійкість натуральній деревині, яка відразу ж перетворюється в її міцних обіймах.



Щоб створити ці безпрецедентні речі, пані Шаміа наливає розплавлений алюміній на сирі колоди кипариса і евкаліпта, розрізані вздовж. Висока температура розплавленого алюмінію діє на поверхню деревини, створюючи красивий чорний шар вуглецю. Це виглядає як межа між холодним сріблястим кольором алюмінію і красивою природною текстурою дерева. Оскільки розплавлений алюміній проникає в усі щілини деревини, він надійно скріплює деталі і створює вражаючий зовнішній вигляд.

— На мій погляд, негативний фактор обгорання деревини в моїх виробах трансформується в щось оригінальне, естетичне і емоційне завдяки тому, що зберігається натуральна форма стовбура дерева. Деревина чудово вписується в задані мною рамки. Усереднена форма з прямими кутами посилює штучність відчуттів і одночасно зберігає в собі пам’ять матеріалу, — говорить Хілла Шамиа.

Проста і елегантна, стильна і приваблива – колекція «Wood casting» ідеально підійде для справжніх цінителів екологічно чистих, оригінальних і зручних предметів інтер’єру.