TaskOne: багатофункціональний чохол для iPhone

Сучасні смартфони завдяки їх багатому функціоналу найчастіше порівнюють зі складними швейцарськими ножами, в яких, крім самого ножа, також можуть бути присутні викрутки, кусачки, складні ножиці, і безліч інших корисних інструментів. Група інженерів подумала, що раз смартфони порівнюють з швейцарськими ножами, то чому б їх не поєднати?

В результаті подібного симбіозу получився ось такий оригінальний чохол TaskOne, який значно розширює функціонал iPhone 5/5s. До речі, в інтернет магазині Pochehlu.com.ua ви знайдете якісні оригінальні аксессуари для мобільних телефонів, серед яких є багато корисних речей і для вашого айфону.

Отож, в арсеналі TaskOne є:

- Високоякісний ніж з невеликими зубцями;

- Відкривачка для пляшок;

- Кусачки;

- Маленька і велика плоскі викрутки;

- Хрестова викрутка;

- Шестикутний ключ;

- Плоскогубці;

- Випадаюча підставка для iPhone;

- Лінійка.



Погодьтеся, список дійсно вражає, однак інженерам вдалося вмістити все це багатство в досить компактний чохол, який лише трохи товщий стандартних захисних чохлів.

Корпус TaskOne виконаний з міцного алюмінію, а кожен інструмент оснащений спеціальним бігунком, завдяки якому можна витягти необхідну складову. Розробники стверджують, що проводили і досі проводять випробування міцності пристрою, щоб зробити його як можна надійніше в щоденному використанні.

Звичайна вартість універсального чохла становить $100, а зі знижкою — $65, разом з новинкою розробники пропонують захисну плівку для екрану, монтажні гвинти та інструкцію по експлуатації. Зараз, доставка по території США і Канади здійснюється безкоштовно.

«Ваш iPhone – це Ваше життя, — зазначають розробники. – Він весь час з Вами і здатний вирішити безліч життєвих проблем. Однак, що робити, якщо потрібно полагодити велосипед, затягнути гвинт або порізати стейк?

З такими незвичайними завданнями з легкістю впорається чохол TaskOne – мультифункціональний аксесуар для iPhone 5/5s, оснащений 10 інструментами і подвійною підставкою, які зібрані в ультратонкому корпусі. TaskOne – це оптимальний чохол для любителів відпочинку на природі, шанувальників високих технологій і майстрів на всі руки одночасно».