Футуристичний електричний велосипед nCycle

nCycle — це відносно нова унікальна модель електровелосипеда, розроблена американськими фахівцями, яка в собі поєднує не тільки сучасний дизайн, але і функціональні можливості, абсолютно неймовірні для велосипеда.

На сьогоднішній день у світі існує багато моделей електровелосипедів. Але модель nCycle, розроблена американськими фахівцями, має в порівнянні з іншими електричними велосипедами кілька принципово важливих переваг.

Погодьтесь, виглядає цей ровер круто! Потенційних покупців може засмутити хіба що тільки ціна 4000$, яка різко відрізняється від цін на звичайний велосипед. А от якщо ви завітаєте до магазину Веломастер, то там знайдете хоч і не такі футуристичні конструкції, зате надійні, з чудовими характеристиками, і за ціною у кілька разів меншою!

Проблема розміщення особистих речей була актуальною для дизайнерів велосипедів у всі часи. Раніше цю проблему або зовсім не вирішували, або частково вирішували, встановлюючи багажник над заднім колесом або перед кермом, що ускладнювало управління цим транспортом.

Але по зовсім новому шляху пішли творці nCycle, зробивши всередині самої рами електровелосипеда вбудований «багажник». Це зберегло локанічність дизайну, а також дозволило всі цінні речі тримати в цілості й схоронності. З таким відсіком для особистих речей, вони постійно перебувають у полі зору, і вкрасти що-небудь просто не представляється можливим.



Ще одна з головних переваг електровелосипеда nCycle — це його безумовна мобільність. При необхідності цей електровелосипед з вагою 43,3 фути з легкістю можна скласти навпіл, а також перенести з одного місця в інше. Крім цього, модель nСycle має вбудований гучномовець і голографічний дисплей, розміщений безпосередньо на корпусі керма. Для чого призначений цей дисплей, поки не розголошується. Швидше за все, він буде призначений для відображення інформації про стан електровелосипеда і подальший маршрут.

Це диво техніки оснащене електричним двигуном з потужною батареєю, що знаходиться в задній частині самого корпусу під металевою кришкою.

Варто відзначити, що велика кількість різних опцій велосипеда nСycle ніяк не псує зовнішній вигляд цього транспортного засобу: він залишається лаконічним і обтічним.

Такий електровелосипед вкрасти практично неможливо, завдяки спеціальній системі nLock: одним рухом ручки можна з’єднати разом, а розчепити їх хто-небудь, крім самого власника цього футуристичного велосипеда, не вдасться.