Чудеса дизайну: 3D-підлога у вашій кімнаті

Плитка та кахель – це минуле. Сьогодні набирають популярність 3D-підлоги. Якщо ви мрієте про красиву і ексклюзивну підлогу, ваш варіант — наливне 3D покриття. Дизайн такої підлоги залежить від фантазії замовника, адже зображення може бути будь-яким і нічим не обмежується. Оригінальність покриття полягає у візуальному ефекті, який він створює - зображення виглядає об'ємним.

В даний час часто під час косметичного ремонту клієнти цікавляться наливними підлогами як альтернативою ламінату або лінолеуму. Головна причина – абсолютна зносостійкість і безліч варіантів дизайнерських рішень.

Оформивши підлоги за допомогою цієї технології, можна створити неповторний, авторський інтер’єр. До всього іншого, наливні підлоги - це зносостійка і практична поверхня. А в інтернет магазині evtek.com.ua можна придбати необхідні матеріали для створення такого покриття.



Взагалі, на сьогоднішній день існує кілька типів наливних підлог.


Епоксидні підлоги

До їх складу входять епоксидні смоли. Цей тип найміцніший, але його не рекомендується застосовувати в місцях з різким температурним перепадом. Ідеальний варіант – квартира, житловий будинок або офісне приміщення.

Веранда або холодний коридор для цього типу підлоги не підійде. Опірність до механічних пошкоджень епоксидна наливна підлога набуває через три доби після того, як він буде залитий.


Цементно-акрилові підлоги

Базою для цього типу підлоги служать сухі будівельні суміші. У приміщеннях з великою квадратурою цементно-акрилова наливна підлога заливається і висихає досить швидко, і також володіє високою зносостійкістю.


Поліуретанові підлоги

Цей тип також відрізняються високою стійкістю до великих навантажень і швидко висихає.


Чому варто вибрати саме наливні підлоги?

Найважливіше, що вони міцні, надійні і довговічні. Наливна підлога абсолютно невибаглива і проста у догляді, не потребує спеціальних засобів для очищення. Вона є пожежобезпечною, вологостійкою і герметичною. А найголовніше - 3D-підлога, як зазначалось вище, виглядає дуже оригінально, естетично і має багатий вибір дизайнерських рішень.

При виникненні будь-яких пошкоджень наливну підлогу можна легко відремонтувати, а величезний вибір колірної гами дозволить підібрати його у відповідності зі стилістикою приміщення та індивідуальними побажаннями замовника.