Оригінальна обручка з відбитком пальця коханої людини

Весілля – унікальне свято, яке зазвичай буває раз у житті. І до нього готуються заздалегідь і дуже ретельно. Потрібно продумати все до дрібниць – щоб запам'яталася ця подія на все життя.

Саме навколо цього урочистого заходу і виникають численні весільні агентства, весільні салони та інші компанії, що пропонують різного гатунку весільні послуги. Саме в цій сфері актуальні різні інновації та новинки, за які готові платити чималі гроші закохані молодята. І обручки – центральний елемент весілля, також піддається новим модним віянням. Зараз придбати цей аксесуар не є проблемою, ось подивіться, для прикладу, які чудові обручки на любий смак пропонує інтернет магазин jewel-box.com.ua.

Хочете на відстані мати можливість доторкнутися до своєї коханої людини? У цьому вам допоможуть унікальні обручки з вигравіруваними відбитками пальця вашої другої половинки. Це також означає, що прикраса на вашому безіменному пальці буде унікальною, ексклюзивною, і не буде мати копії у всьому світі.



Отож, дизайнер і ювелір Майкл Словак з Чикаго придумав ось таку цікаву і дуже інтимну прикрасу — кільце з відбитком пальця коханої людини.

Взагалі ідея навіть не в одному кільці, а в наборі обручок, де нареченому дістається кільце з відбитком нареченої, а нареченій з відбитком пальця нареченого. Кільця виконані зі срібла. Магазинчик Майкла називається AdziasJewelryAtelier і продає він ці свої кільця разом з іншими ювелірними виробами через інтернет на сайті etsy.com. Вартість таких кілець варіюється від 500$ і вище.

Унікальні аксесуари робляться на основі звичайної скан копії відбитка пальця. Щоб стати власником незвичайного кільця, необхідно поставити чорнильний відбиток пальця на папері і відправити копію електронною поштою.

Проте фахівці з AdziasJewelryAtelier пропонують не зупинятися на відбитках пальців, а доповнити їх іншими особистими символами неповторності. Наприклад, весільні прикраси можна традиційно декорувати гравіюванням дати весільної церемонії, ініціалами або іменами, словами кохання.

Подумали ювеліри і про довговічність своїх виробів. Для створення таких обручок вони використовують спеціальний сплав, на якому контури візерунків і гравіювання не зітруться і не деформуються. Представники компанії настільки впевнені в довговічності своїх прикрас, що сміливо дають довічну гарантію. Шкода, що таку гарантію не можна дати на почуття закоханих. Багатьом вона би дуже пригодилася.

Завжди хочеться сподіватися, що взаємні почуття володарів цих ексклюзивних весільних прикрас будуть також збережені на все життя, тому що справжня любов більше ніж ціле життя, тому тим, хто по-справжньому любить не страшні ні поломки, не зноси.

Як і будь-яка новинка, ідея обручок з відбитками нареченого/нареченої вже була підхоплена і на території СНД. Так деякі ювеліри вже сьогодні пропонують замовити їм такі прикраси за ціною від 100 до 1000 і вище доларів за пару.