Суперкреативний офіс InventionLand в Піттсбурзі

Якою повинна бути обстановка навколо, щоб у голову постійно приходили хороші ідеї і геніальні винаходи? Просто казковою! Принаймні, так вважає Джордж Девісон (George Davison), засновник найбільшої в Америці фабрики винаходів Inventionland.

А може, він має рацію? Адже компанія Inventionland патентує більше двох тисяч винаходів на рік! Пропонуємо вам поглянути на офіс компанії, де стільки хороших ідей щорічно втілюються в реальність. Понад 900 роздрібних мереж по всій Америці продають товари, які були винайдені на цих казкових 650 квадратних метрах в передмісті Піттсбурга, штат Пенсільванія.

До речі, як відомо, жоден офіс неможливо уявити без такого корисного друкованого атрибуту, як календар. А на сайті https://druk.ua/catalog/calendar-plakat ви зможете замовити по доступній ціні суперкреативні яскраві календарі-плакати. Також тут ви зможете залишити заявку на виконання персонального замовлення.  

Джордж Девісон, засновник та головний виконавчий директор компанії по розробці нових продуктів фірми “Девісон Інтернешнл”, є творцем Inventionland. Саме сюди ідуть американські компанії за ідеями нових продуктів.

Як підприємець і винахідник, Джордж Девісон розумів, що йому необхідне постійне джерело натхнення і мотивації, щоб регулярно створювати нові ідеї продуктів, упаковки, розважальних шоу, веб-дизайну і т. д.

Він сприйняв цю проблему як цікаву задачу. Рішенням цієї задачі стало створення обстановки, що буквально надихає на винаходи, а результатом - функціональна, надихаюча фабрика ідей Inventionland, яка відкрилася восени 2006 року.

Співробітники у цій країні винаходів працюють у шістнадцяти унікальних робочих зонах - це, наприклад, потерпілий корабельну аварію піратський корабель, штучна печера, гігантський робот, гоночна траса, будиночок-черевик, замок з башточками і підйомним мостом, будиночок на дереві...

Натхнення робочій атмосфері додають три фонтани з дзюркотливою водою, галявини з деревами, метелики і щебечучі пташки. Звичайно, чудово, коли всі умови допомагають з’явитися гарній ідеї, сприяють народженню нових винаходів, але насправді для цього не потрібен казковий офіс, потрібен просто позитивний настрій, віра в себе. Як говорить Джордж Девісон: “Просто дозвольте собі щось постійно винаходити!”