Суші-бургери підкорюють серця і шлунки людей

Якщо ви любите суші і бургери, то поспішаємо порадувати, тепер ви можете насолодитися двома стравами відразу, завдяки набираючому популярність десерту під назвою суші-бургер.

Почитатели японской кухни по достоинству оценят предложение на sushigreen.com.ua от магазина “Суши GREEN”. Поверьте - это очень вкусно, сытно и полезно!

Новий фастфуд активно просувається в соціальних мережах. Вже зараз в Instagram можна знайти понад двох тисяч постів про новий винахід в області кулінарії.

Що ж дивимося, що воно таке, а заодно - ковтаємо слинки і загартовуємо волю перед Паскою. Вже зовсім мало залишилось, панове!




Суші-бургери імітують зовнішній вигляд гамбургерів шляхом спеціального формування рису, щоб максимально наблизити їх до виду булочок. Інші інгредієнти, що містяться між «хлібцями» рису такі ж як в гамбургері. Тобто їжа додається на будь-який смак: м’ясо, риба або овочі, будь то сирі, варені або смажені. Немає межі можливих варіантів, і все залежить від фантазії. Як останній штрих, «булочки» з рису поливаються соусом.

Не випадково, що нова тенденція популярна в інтернеті, а не в ресторанах, адже в основному на суші-бургери приємно дивитися, але не їсти. На відміну від справжніх бургерів, їх важко тримати, тому що рисові «хлібці» дуже ламкі. Навіть обсмаживши рис, як це зробили деякі виробники, не дуже допомогло у цій ситуації.



Походження як гамбургерів, так і суші доводить, що люди завжди любили експериментувати з їжею. Перший був винайдений, коли в 1895 році Луї Лассен, датський іммігрант у США, вперше начинив бутерброд смаженою пиріжком з яловичого фаршу.

Сам бутерброд названий на честь Джона Монтегю, четвертого графа Сендвіча (1718 — 1792), який нібито не хотів переривати гру в карти для трапези і наказав помістити його їжу між двома шматками хліба.

Суші були винайдені шеф-кухарем Токіо Ханайя Йоші (1799-1856), який надихнувся існуючим на той момент методом готування риби: вона лягала між шарами рису і поміщалася в герметично закриті контейнери, де риба заквашувалась і таким чином не псувалася. Йоші експериментував зі свіжою рибою і вирішив помістити її поверх рису. Страва швидко стала популярною через те, що її зручно було їсти, не застосовуючи при цьому палички для їжі.

У той час як суші Йоші були винайдені з метою зручності, то суші-бургери оптимізовані для соціальних медіа. Що ж далі?